«Παρέλυσαν τα πόδια μου, δεν γίνεται να το ζω αυτό»: Ο “άγνωστος” Γολγοθάς του Νίκου Μπάρκουλη

April 28, 2024

«Παρέλυσαν τα πόδια μου, δεν γίνεται να το ζω αυτό»: Ο “άγνωστος” Γολγοθάς του Νίκου Μπάρκουλη


Διαφ.

Μια προσωπική ιστορία διηγήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους στο Tik Tok, ο Νίκος Μπάρκουλης σχετικά με την απιστία.

Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, αποκάλυψε ότι έχει βιώσει απιστία σε μία από τις σχέσεις του και μάλιστα το ανακάλυψε με τον πιο σοκαριστικό τρόπο.

«Αυτή η ιστορία είναι από το 2019-2020 ήμουν με μία κοπέλα. Βγαίνω μία ημέρα στο κέντρο και έρχεται στη συζήτηση αυτή η κοπέλα και ξεκινάνε και λέει ο ένας “ρε φίλε εγώ έκανα κάτι με αυτή σήμερα”», είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρκουλης.

Και συνέχισε: «Εγώ έπαθα υπαρξιακό σοκ αλλά δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που έρχεται. Γυρνάει ο άλλος και λέει “εγώ έκανα κάτι μαζί της χτες”. Εγώ γύρισα τον κοίταξα, προσπάθησα να μην δείξω κάτι. Και αρχίζει και είμαστε 10 άτομα και λέει ο καθένας “και εγώ έκανα κάτι μαζί της”» ανέφερε στο βίντεο με τίτλο «Storytime από όταν έφαγα κέρατο».

«Και μου λένε αναλυτικά τι γίνεται, πώς το έχουν κάνει. Και ένας βγάζει να μου δείξει μία selfie που τον φιλάει. Και είμαι μες στο κέντρο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Λέω δεν γίνεται να το ζω αυτό. Ένιωθα κάτι για αυτή την κοπέλα», πρόσθεσε ολοκληρώνοντας ο Νίκος Μπάρκουλης.

@nikosmparkoulisIt is what it is,eimai happy now♬ original sound – Nikos Mparkoulis

Ξέσπασε ο Νίκος Μπάρκουλης: «Πάτε καλά; Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι να είσαι τεμπέλης»

Πρόσφατα ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος, μοιράστηκε ένα βίντεο αποκαλύπτοντας ότι εργάζεται ως οδηγός ταξί, λαμβάνοντας από τους διαδικτυακούς του φίλους δεκάδες σχόλια για την εργατικότητα του και άλλα κολακευτικά.

Ο ίδιος όμως θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσα από ανάρτησή του στο Instagram πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να του λένε «μπράβο» καθώς κάνει αυτό που κάνουν και πολλά ακόμη παιδιά στην ηλικία του.
«Τα άλλα παιδιά δηλαδή που δουλεύουν, εκείνα δεν είναι άξια; Εγώ όταν ήμουν 9 και σέρβιρα καφέδες σε μνημόσυνα; Τι ήμουν; Η δουλειά δεν είναι ντροπή, ντροπή είναι να είσαι τεμπέλης», έγραψε ανάμεσα σε άλλα ενώ σε μια δεύτερη ανάρτησή του, έγραψε «Ρε πάτε καλά; Κάποτε ήθελα βοήθεια που δεν είχαμε να φάμε, τώρα έχουμε. Το φρόντισα κι εγώ και η ηρωίδα που έχω για μάνα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: