Μίλησε με σκληρά λόγια η Ναταλία Γερμανού για τον χωρισμό Οικονομάκου-Μιχόπουλου: «Με ξενίζει αυτό που κάνουν»

April 28, 2024

Μίλησε με σκληρά λόγια η Ναταλία Γερμανού για τον χωρισμό Οικονομάκου-Μιχόπουλου: «Με ξενίζει αυτό που κάνουν»


Διαφ.

Το δικό της σχόλιο μέσα από το βήμα της εκπομπής της για τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου θέλησε να κάνει η Ναταλία Γερμανού.

«Θα μου επιτρέψετε μόνο μία προσωπική, καθαρά προσωπική, τοποθέτηση. Να τους ευχηθώ κατ’ αρχάς τα καλύτερα στους ξεχωριστούς δρόμους πια που θα τραβήξουν ο καθένας στη ζωή του. Παρά το γεγονός ότι σέβομαι πολύ το γεγονός ότι ζητούν διακριτικότητα από τους δημοσιογράφους και από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης γιατί υπάρχουν παιδιά στη μέση, πάντα θα με ξενίζει το γεγονός ότι η διακριτικότητα είναι λες και είναι αποκλειστικό προνόμιο μόνο όσων έχουν παιδιά».

«Δηλαδή όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και δεν έχει παιδιά, είναι δηλαδή βορρά των δημοσιογράφων; Δηλαδή μπορούμε να τους ξεσκίζουμε ελεύθερα, να τους παρακολουθούμε και να τους ρωτάμε «γιατί χωρίσατε, σας κεράτωσε;» ή «γιατί χωρίσατε, τον πιάσατε με άλλη;»; Με πολύ σεβασμό σε όσους είναι γονείς».

«Παρόλα αυτά δεν θα έπρεπε, η διακριτικότητα θα έπρεπε να αφορά τους πάντες. Τον χωρισμό των ανθρώπων οφείλουμε να τον αντιμετωπίζουμε με διακριτικότητα είτε τα ζευγάρια έχουν παιδιά είτε όχι. Γιατί ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος, όπως έχει πει και ο ποιητής, πονάει για όλους τους ανθρώπους» είπε η παρουσιάστρια.

“Τη Ναταλία Γερμανού τη συμπαθούσα πριν τη γνωρίσω, στη δουλειά δεν τα πήγαμε καλά. Δεν πέρασα ωραία”

Ο Νίκος Γκάνος παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στον Αλέξανδρο Ρούτα για την εκπομπή «I Love Σου Κου», κατά την οποία αναφέρθηκε σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα που τον απασχολούν. Ο τραγουδιστής είχε την ευκαιρία να εκφράσει τις σκέψεις του σχετικά με την πρόσφατο χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά, ενώ ακόμα σχολίασε την επαγγελματική του συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού.

Νίκος Γκάνος: Τα όσα ανέφερε

«Δεν μετάνιωσα που πήγα στο Survivor, γνώρισα φίλους όπως τη Μαρία Αντωνά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Μέσω της Ασημίνας γνώρισα τον Χρήστο Δάντη και θα έχουμε και μια συνεργασία τώρα. Η Μαρία δεν περίμενε το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, ήταν ξαφνικό για όλους και δύσκολο. Η Μαρία στο Survivor μιλούσε συνέχεια για τον Άρη. Ήταν μια δύσκολη περίοδος, αλλά τώρα η Μαρία είναι καλά», είπε αρχικά ο Νίκος Γκάνος.

Ο Νίκος Γκάνος είπε στη συνέχεια: «Δεν θέλω να βρίσκομαι σε πάνελ, το έχω κάνει και δεν πέρασα ωραία. Τη Ναταλία τη συμπαθούσα πάρα πολύ πριν τη γνωρίσω, αλλά στη δουλειά δεν τα πήγαμε καλά. Τώρα πια, όταν τη βλέπω στην τηλεόραση, μου είναι συμπαθής».

Η Ναταλία Γερμανού αποχώρησε από το πλατό ξαφνικά


Πηγή

Διαβάστε επίσης: