«Δε με σεβάστηκε, η Καινούριου είναι ο μεγαλύτερος…» Έγινε έξαλλος Μικρούτσικος & ξέσπασε μπροστά στις κάμερες

April 28, 2024

«Δε με σεβάστηκε, η Καινούριου είναι ο μεγαλύτερος…» Έγινε έξαλλος Μικρούτσικος & ξέσπασε μπροστά στις κάμερες


Διαφ.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτζώκα το μεσημέρι του Σαββάτου στο MEGA. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο έμπειρος παρουσιαστής τοποθετήθηκε για την συνεργάτιδα του, Κατερίνα Καινούργιου και τη νέα του τηλεοπτική παρτενέρ, Ιωάννα Μαλέσκου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε αρχικά πως «χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συνεργασία με την Ιωάννα Μαλέσκου. Την είχα δει μια φορά όταν είχα την επαναφορά μου στα τηλεοπτικά πράγματα, στον Big Brother, που η Ιωάννα θα έκανε το πρωινό του ΣΚΑΪ. Ξαφνικά θυμάμαι ένα εκπληκτικό τρέιλερ με αμάξια και σκεφτόμουν πως έλεγα ότι «για να έχει γίνει μια τέτοια παραγωγή, ιδού το νέο αστέρι». Είδα αποσπασματικά λίγο και είδα ένα πράγμα το οποίο ήταν πολύ σφιγμένο».

«Δεν γινόταν εκείνη η έκρηξη που θα απαιτούσα από μια νέα παρουσιάστρια πολλά υποσχόμενη και, έτσι όπως έβλεπα, πίστευα ότι ήταν πολύ υποστηριγμένη από το κανάλι. Ήταν η βασίλισσα της παρενθετικής πρότασης, αυτό που λέμε ότι είμαστε χαμένοι στη μετάφραση του πράγματος. Αυτό είχα πει στον αέρα. Μια κριτική που, όταν μιλήσαμε τώρα με την Ιωάννα, της λέω «ξέρεις, εγώ σου έχω κάνει αυτή την κριτική για να είμαι καθαρός και δεν την παίρνω πίσω». «Έχεις δίκιο, Ανδρέα» μου είπε».

«Τις εμφανίσεις στο πρωινό τις μείωσα γιατί πρώτον το καινούργιο σόου, που ξεκινάει, μπορεί να με θέλει κάθε μέρα μέσα και δεύτερον είναι ένα είδος τηλεοπτικής αποτοξίνωσης. Όχι, δεν ένιωσα ελεύθερος στην εκπομπή και θα το πω ανοιχτά γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και σέβομαι και τους ανθρώπους που είναι εκεί πέρα. Δεν μπορώ άλλα να βγαίνουν, άλλα να δείχνονται, επειδή λέγονται κάποια ωραία λόγια. Όχι, ένιωσα πολλές φορές να καταπιέζομαι. Δεν τους ενδιέφερε τι θα πω παρά, αν έβλεπαν ότι είναι επικίνδυνο, το κουκούλωναν. Ένιωσα καταπιεσμένα και πολλές φορές ότι δεν υπάρχει ο σεβασμός. Στα λόγια άκουγα τα καλύτερα, στα λόγια δεν έβλεπα τα λόγια που άκουγα».

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας. Κάνει κακό αν όλα τα καλύπτει η αυτοαναφορικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη, δεν μπορείς να επεξεργαστείς κάτι και όλα πρέπει να είναι εμπειρία. Δηλαδή δεν μπορώ να σου πω αυτά που θέλω οπότε λέω ένα παράδειγμα από τη ζωή μου. Επίσης, συνεχώς κοιτάζει το κινητό της και συνεχώς εκνευρίζεται με αυτά που μπορεί να γράφουν είτε πληκτρολόγια βρώμικα είτε πληκτρολόγια έξυπνα» πρόσθεσε, επίσης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην ψυχαγωγική εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Μεγάλο Κανάλι.

Αποκάλυψε την αλήθεια ο Μικρούτσικος: «Γι’αυτό έφυγε η Μενεγάκη από το MEGA, αυτή είναι η πραγματική αιτία»

Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega έχει φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεόραση. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μπορούσε να μην σχολιάσει την είδηση αυτή στην «Super Κατερίνα».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η γνωστή παρουσιάστρια ενημέρωσε τους συνεργάτες της, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, πως δεν σκοπεύει να συνεχίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις οικονομικές αντιθέσεις που προέκυψαν κατά τις διαπραγματεύσεις της με το κανάλι.
Ο συνεργάτης της εκπομπής «Super Κατερίνα» ερωτήθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου σχετικά με την άποψή του επί του θέματος. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ανάμεσα σε άλλα σχόλια, εξέφρασε την πιθανότητα να παραμείνει προσωρινά εκτός αέρας η Ελένη Μενεγάκη και στη συνέχεια να επιστρέψει, παρόμοια με όταν αποχώρησε από τον σταθμό Alpha.
«Η Ελένη είναι πάρα πολλά χρόνια. Έχει κάτσει στο παρελθόν μετά τον Alpha. Θα κάτσει και μετά το Mega, αν κάτσει, γιατί πολλά λέγονται και γίνονται. Αν θελήσει, θα υπάρχουν κανάλια που θα συνεργαστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ενώ πρόσθεσε: «Το όλο θέμα στα αφτιά μου, στα μάτια μου και στο μυαλό μου, μου θυμίζει τηλεοπτική ρουτίνα. Ούτε βόμβα ούτε ηρεμία. Μία ρουτίνα, συνέχεια κάποιων πραγμάτων, που διέπουν αυτήν την πραγματικότητα κάποιοι κανόνες, και αναπόφευκτα μερικά πράγματα».

Τέλος, κατέληξε: «Αν η Ελένη έκανε 25%, θα συνέχιζε. Έκανε μικρότερους αριθμούς, το κανάλι θέλει κάποια περικοπή, η Ελένη θα αρνηθεί… Ρουτίνα». Αν και οι συνεργάτες του τον… τσίγκλησαν να πει περισσότερα, εκείνος δε θέλησε να επεκταθεί σχετικά με την απόφασή της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: