«Άυπνος 5 μέρες, ταλαιπωρία, στεναχώρια, τρομακτικό όλο αυτό»: Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

April 28, 2024

«Άυπνος 5 μέρες, ταλαιπωρία, στεναχώρια, τρομακτικό όλο αυτό»: Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη


Διαφ.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης από επιτήδειους που χρησιμοποιούν την εικόνα του και τη δημοφιλία του για την πώληση προϊόντων αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας.

Ο γνωστός παρουσιαστής της εκπομπής Όλα για τη ζωή μας που ασχολείται με θέματα υγείας και προβάλλεται στο Mega, αναφέρθηκε σε διαδικτυακή απάτη της οποίας έπεσε θύμα. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης αποκάλυψε ότι έχει κάθε κίνηση που θα μπορούσε προκειμένου να βρεθούν οι υπεύθυνοι και να τιμωρηθούν.

«Tο αντιμετώπισα με όλα τα νομικά μέσα που είχα. Ενημέρωσα την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων, έχω κάνει και μήνυση κατά αγνώστου στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημέρωσα την ΕΣΗΕΑ, που έβγαλε ανακοίνωση. Αυτό που με στεναχωρεί είναι πως αυτές οι απάτες είναι τόσο καλοστημένες, που χρησιμοποιούν μέχρι και την Τεχνητή Νοημοσύνη και με βάζουν ακόμα και να μιλάω και να λέω άλλα πράγματα από αυτά που λέω στην πραγματικότητα» είπε και συνέχισε:

«Αυτό είναι λίγο τρομακτικό και δεν ξέρω που θα μας οδηγήσει στο μέλλον. Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που ταλαιπωρήθηκαν από αυτό το προϊόν. Είχα να κοιμηθώ πέντε μέρες».

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μίλησε επίσης για την εκπομπή του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τις εκπομπές τις αγαπώ για έναν ξεχωριστό λόγο την καθεμία. Με άλλες έχω συγκινηθεί, με άλλες έχω γελάσει και έχω προβληματιστεί κι εγώ ο ίδιος από όλα αυτά που ακούω, γιατί δεν τα γνωρίζω όλα. Είναι μια εκπομπή που είναι διαρκής διαδικασία μάθησης ακόμα και για μένα».

Συγκινεί ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Ο πατέρας μου πέθανε στα χέρια μου»

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής του έδωσε συνέντευξη στο ένθετο των Παραπολιτικών και αναφέρθηκε στα πάντα.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος επιστρέφει στο MEGA το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στις 08:50, µε την εκποµπή «Oλα για τη ζωή µας», παραχώρησε συνέντευξη στο «Secret».

Μετά την περιπέτειά σας µε τον COVID, η οποία ήταν αρκετά δυσάρεστη για εσάς, τι είναι αυτό που νιώσατε εκείνη την περίοδο και θα θυµάστε για πάντα;

Ότι δεν υπάρχουν δεδοµένα. ∆εν είναι δεδοµένο να ξυπνάς κάθε πρωί και να βλέπεις τον ήλιο να ανατέλλει. Αυτό που θα θυµάµαι πάντα είναι η µοναξιά της συγκεκριµένης ασθένειας και ο φόβος του θανάτου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: