Περήφανη η Σοφία Αλιμπέρτη για την καταγωγή της: Δεν είναι από Αθήνα, ούτε από Πάρο, κανείς δεν το φανταζόταν

April 29, 2024

Περήφανη η Σοφία Αλιμπέρτη για την καταγωγή της: Δεν είναι από Αθήνα, ούτε από Πάρο, κανείς δεν το φανταζόταν


Διαφ.

Δεν το γνωρίζαμε

Η ηθοποιός Σοφία Αλιμπέρτη έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες σειρές τα προηγούμενα χρόνια, και τελευταία αποσύρθηκε στην Πάρο όπου μένει σε ένα μεγάλων διαστάσεων υπέροχο σπιτι.

Από που κατάγεται όμως η Σοφία Αλιμπέρτη;

Η αγαπητή ηθοποιός έχει γεννηθεί στην Κέρκυρα και έπειτα μετακόμισε στην Αθήνα. Η καριέρα της ξεκίνησε την δεκαετία του ’80 στις αρχές της, έχοντας συμμετοχές σε διαφημίσεις στην τηλεόραση αλλά και σε κινηματογραφικές ταινίες.

Πλέον εδώ και κάποια χρόνια έχει αποσυρθεί από την δημοσιότητα και ζει μόνιμα στο νησί της Πάρου, διατηρώντας ένα παραλιακό cafe με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Σοφία Αλιμπέρτη – Πάνος Μιχαλόπουλος: κάποτε ήταν ζευγάρι και χρόνια μετά έπεσαν οι τίτλοι τέλους

Οι 2 ηθοποιοί αποτελούσαν κάποτε είδωλα του ελληνικού κινηματογράφου αλλά σήμερα έχουν εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο απόγειο της δόξας τους ήταν περιζήτητοι είτε ως ηθοποιοί είτε με άλλες ιδιότητες, παρόλα αυτά πλέον έχουν βρει αλλόυ το νόημα της ζωής ζώντας μια διαφορετική καθημερινότητα.

Ο παράδεισος της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο

Η καρίερα της ηθοποιόυ ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980 κάνοντας την μία από τις διασημότερες της εποχής. Πρωταγωνίστησε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές ιδιωτικών καναλιών , αυξάνοντας έτσι τη δημοτικότητα της.

Στα 30 της έκανε στροφή στην καριέρα της και ασχολήθηκε με την παρουσίαση.Η απόφαση της αυτή ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη ανεβάζοντας τις μετοχές της.Η αγάπη της για την Πάρο την έκανε να αφήσει πίσω την παλιά της ζωή και να μετακομίσει στο νησί πριν από κάποια χρόνια.

Ζει και δραστηριοποιέιται επιχειρηματικά εκεί από το 2013, κάνει σπάνια πλέον δημόσιες εμφανίσεις και έρχεται για μικρά διαστήματα στην Αθήνα.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος αγρότης

Την χρυσή εποχή της βιντεοκασέτας  υπήρξε αστέρας του κινηματογράφου του θεάτρου και της τηλεόρασης. Χαρακτηρίστηκε “ζεν πρεμιέ” και για προσωπικούς λόγους λίγο πριν την κρίση στη χώρα μας, εγκατέλειψε την δημοσιότητα και αποσύρθηκε στο κτήμα που έχει στην Καλαμάτα.

Τελευταία φορά εργάστηκε ως ηθοποιός το 2009 στην σειρά «Σ’ αγαπάω, πάρκαρε» , που προβλήθηκε από διαδικτυακό κανάλι. Απο τότε δηλώνει αγρότης και ασχολείτε με τα κτήματα που έχει στην Καλαμάτα.

Τα χρόνια που προηγήθηκαν ο ηθοποιός είχε επαγγελματικές προτάσεις αλλά όπως εξομολογήθηκε δεν τον ενδιέφεραν, καρφώνοντας μάλιστα τομ ΑΝΤ1. Παραμένει αδιάφορος στο κομμάτι της δημοσιότητας και οι εμφανίσεις του πλεόν είναι παραπάνω από σπάνιες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: