«Δεν είμαι καλύτερος από κάποιον που δουλεύει στην οικοδομή επειδή είμαι διάσημος»: Μαθήματα ήθους από τον Σκουλό

April 29, 2024
Δεν έχω καμία υπεροχή έναντι κάποιου που εργάζεται στην οικοδομή μόνο και μόνο επειδή είμαι διάσημος: Διδάγματα ηθικής από τον Σκουλό.

Δεν είμαι καλύτερος από κάποιον που δουλεύει στην οικοδομή επειδή είμαι διάσημος: Μαθήματα ήθους από τον Σκουλό


Διαφ.

Ο Δημήτρης Σκουλός, βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Κυριακής, στην εκπομπή Μαμά-δες με την Τζένη Θεωνά. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο φωτογράφος αναφέρθηκε στην παρουσία του στην τηλεόραση και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε, ενώ με μια επιφυλακτική του δήλωση εξέπληξε την παρουσιάστρια.

Τα όσα δήλωσε:

Προσπάθησα να δείξω στις κόρες μου ότι η τηλεόραση είναι ένα μέρος της δουλειάς μου και τίποτα περισσότερο. Δεν είμαι καλύτερος επειδή είμαι μπροστά από μία κάμερα. Δεν είμαι κάτι καλύτερο από κάποιον που δουλεύει στην οικοδομή, δούλευα και εγώ μικρός… Αν έχω δει αλαζονεία; Ναι. Τα τελευταία χρόνια το επάγγελμα του ηθοποιού έχει πολλή γκλαμουριά. Όχι καθεαυτή η δουλειά αλλά η προβολή του ηθοποιού. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει οι ηθοποιοί τραγουδιστές, παρουσιαστές. Είναι το νέο influencing και καλά κάνουν.

Οι νέοι ήρωες της εποχής είναι οι ηθοποιοί. Δεν έχεις δει κάποιος άνθρωπος να αλλάζει και να γίνεται αλαζονικός από την πολλή προβολή; Αν πατάς γερά στα πόδια σου και έχεις καταφέρει μερικά στη ζωή σου ή είσαι ταπεινός άνθρωπος όπως θα έπρεπε να είμαστε, δεν αλλάζεις. Άνθρωποι που ήθελαν την προβολή, να τους δείχνει έξω ο κόσμος και να εισπράττουν μία αγάπη που τους έλειπε από μικρά παιδιά, αυτοί ξαφνικά παθαίνουν ξιπασμό και έχουν έπαρση. Το έχω δει και το έχω ζήσει, ανέφερε ο Δημήτρης Σκουλός.

Δημήτρης Σκούλος: Η Χατζηπαντελή είναι κόντη για μοντέλο. Με την Καγιά δεν ήμασταν φίλοι και ούτε θα γίνουμε

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας ήταν το πρωί της Τρίτης 27/9 ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο γνωστός φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM, μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα κριτική επιτροπή του GNTM, για την αποχώρησή του από το ριάλιτι μόδας, τις σχέσεις τους με τη Βίκυ Καγιά, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Έχω δει κάποια επεισόδια του GNTM και μπορώ να πω ότι μου φαίνεται λίγο διαφορετικό από αυτά που κάναμε εμείς. Εμείς κάναμε ένα σόου μόδας με στοιχεία ριάλιτι, γιατί είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν, τώρα αυτό που είδα είναι ένα ριάλιτι με στοιχεία μόδας είπε.

Σκουλός για Σοφία Χατζηπαντελή: Δεν είναι μοντέλο, δεν έχει το ύψος, δεν μπορεί να κάνει πασαρέλα

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ο Δημήτρης Σκουλός είπε: Είναι κάρακτερ δεν είναι μοντέλο. Δεν έχει το ύψος, δεν μπορεί να κάνει πασαρέλα. Άλλο να μιλάς και να παρακολουθείς την μόδας και άλλο να δουλεύεις. Έχει κάνει πράγματα λόγω της ιδιαιτερότητας των φρυδιών της, αλλά σε άλλη κατηγορία. Τα μοντέλα μόδας έχουν κάποια στάνταρ, σε κιλά και ύψος. Το 99,9% των πελατών θέλει μοντέλα με τον κλασσικό όρο του μοντέλου.

Για τον λόγο που δεν παρέμεινε στην κριτική επιτροπή του GNTM, o Δημήτρης Σκουλός ανέφερε: Με πήραν, μου είπαν ότι θα κάνουν κάποιες αλλαγές και δεν θα είμαστε εμείς. Αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τα χέρια δεν μετράνε ούτε τα λόγια. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση, στεναχωρήθηκα τον πρώτο καιρό, σκεφτόμουν τι έχω κάνει λάθος αλλά κατέληξε ότι δεν υπάρχει κάτι, αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Έπρεπε να στηρίξουν την επιλογή της Βίκυς, που ήθελε να τα αλλάξει όλα. Οπότε ποια ήταν τα όλα; Εμείς ήμασταν τα όλα.

width=960

Σκουλός: Με την Καγιά δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ

Ήμουν επιλογή του καναλιού, όχι της Βίκυς. Από πού κι ως πού να είμαι επιλογή της Βίκυς εγώ; Ήμουν επιλογή των ανθρώπων που έκαναν τα κάστινγκ. Άλλο να δουλεύεις στη μόδα και άλλο να μιλάς για μόδα. Υπήρχε ένας επαγγελματικός σεβασμός γι’ αυτό που κάνει ο καθένας και μέχρι εκεί. Τι ρωτάς, αν ήμασταν φίλοι; Όχι. Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: