Έτσι εξηγείται τόση ομορφιά: Η κούκλα μητέρα της Κατερίνας Γερονικολού και η εκπληκτική ομοιότητα τους

April 29, 2024

Έτσι εξηγείται τόση ομορφιά: Η κούκλα μητέρα της Κατερίνας Γερονικολού και η εκπληκτική ομοιότητα τους


Διαφ.

Η Κατερίνα Γερονικολού έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και φροντίζει να περνά αρκετό χρόνο μαζί της.

Η πρωταγωνίστρια της νέας τηλεοπτικής σειράς του Open «Σαν Ψέμα» επέλεξε να περάσει την Κυριακή της μαζί με τη μητέρα της όπου πήγαν για φαγητό.

Μαμά και κόρη πόζαραν μαζί χαμογελώντας και είδαμε πόσο πολύ μοιάζουν οι δυο τους.

Η Κατερίνα Γερονικολού δημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας τρυφερά λόγια για εκείνη.

Μαμά και κόρη πόζαραν μαζί χαμογελώντας και όπως θα δεις η ομοιότητά τους είναι απίστευτη. Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes των διαδικτυακών της φίλων έπεσαν βροχή.

Κατερίνα Γερονικολού: «Αν γινόταν ο γάμος μας με τον Γιάννη, θα μας πάντρευε η Μιμή Ντενίση, είναι πολύ φίλη μας»

Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μεταξύ άλλον αναφέρθηκε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το ενδεχόμενο να αρραβωνιαστούν. Αλλά και την ενδεχόμενη κουμπαριά με την Μιμή Ντενίση.

«Αν γινόταν ο γάμος μας με τον Γιάννη, θα μας πάντρευε η Μιμή Ντενίση, είναι πολύ φίλη μας»

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης

Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη κάνατε πρόσφατα μια ταινία, τους «Κουραμπιέδες από χιόνι», θα σας βλέπαμε μαζί σε κάποια σειρά, ή φοβάσαι την τόση τριβή;

Δεν το αποκλείω, απλά δεν θα το έκανα στο καπάκι. Μπορεί σε λίγα χρόνια που θα είμαστε πιο μεγάλοι, να κάνουμε κάτι διαφορετικού τύπου. Γενικά το πιο σημαντικό όταν δουλεύεις, για να περνάς καλά, είναι να έχεις γύρω σου καλούς συνεργάτες, με σεβασμό και με χιούμορ. Οπότε δεν αποκλείω τίποτα, όταν σέβομαι τον άλλον, πρώτα πρώτα επαγγελματικά. Τον Γιάννη τον σέβομαι πάρα πολύ επαγγελματικά, για την πορεία του, για ό,τι έχει καταφέρει, για το χιούμορ και τον επαγγελματισμό του, άρα θέλω να δουλεύω μαζί του, ανεξάρτητα από το αν είμαστε ζευγάρι.

Είναι αλήθεια ότι έκλεισε στη Θεσσαλονίκη η κουμπαριά με τη Μιμή Ντενίση;

Κάναμε μια θεωρητική υπόθεση. Αν γινόταν ο γάμος μας με τον Γιάννη, θα μας πάντρευε η Μιμή. Οπότε ας μείνουμε σε αυτό. Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα, θα ήταν μια λογική εξέλιξη λοιπόν στη σχέση μας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: