Απογοητεύτηκε με τον Ίαν Στρατή: “Μιλάνε έτσι για τη μητέρα του παιδιού σου κι εσύ δεν αντιδράς; Αδιανόητο!”

April 29, 2024

Απογοητεύτηκε με τον Ίαν Στρατή: “Μιλάνε έτσι για τη μητέρα του παιδιού σου κι εσύ δεν αντιδράς; Αδιανόητο!”


Διαφ.

Όσα έγιναν στο επεισόδιο του Σαββάτου στο J2US ανάμεσα στον Ηλία Ψινάκη και στον Ίαν Στρατή και στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχολίασε η ομάδα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήρε τον λόγο και σχολίασε πως ο Ίαν Στρατής έπρεπε να τοποθετηθεί για όσα ειπώθηκαν για την Μαίρη Συνατσάκη, ενώ ο Κώστας Τσουρός τόνισε πως ο τραγουδιστής με τη στάση του αυτή έδειξε ότι δεν ήθελε να μπει σε αυτή τη συζήτηση την συγκεκριμένη στιγμή.

«Όταν σου λένε ότι δεν είναι συμπαθής η μητέρα του παιδιού σου, οφείλεις να πάρεις μέρος και να πεις κάτι. Περίμενα ο Ίαν να μιλήσει γιατί έχει άποψη», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Τσουρός πρόσθεσε: «Αυτό το θέμα έχει πάρα πολλές πτυχές. Ως προς τον Ίαν και εγώ θεωρώ ότι είναι θέμα επιλογής το ότι δεν μίλησε. Με τη στάση του αυτή έδειξε ότι δεν ήθελε να μπει αυτή τη συζήτηση την συγκεκριμένη στιγμή. Από κει και πέρα όμως, ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό συγκεκριμένο και μεμονωμένο, δεν καταδίκασε γενικότερα το #metoo. Αυτό που είχε κάνει ο Ηλίας Ψινάκης τότε ήταν όντως χοντροκομμένο, ήταν λάθος και αγένεια. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με σεξουαλική παρενόχληση κατά τη δική μου άποψη…Όταν άρχισαν να λένε ότι είναι βιαστής και ότι η Κατερίνα Λιόλιου δεν αντιμετώπισε τον βιαστή της, ήταν μία εποχή που το metoo ήταν στα φόρτε του και έτσι δέχτηκε αυτή την επίθεση…Η Πηνελόπη είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη πάνω σε τέτοια θέματα και το έχει αποδείξει. Χθες προφανώς και έγινε παρανόηση γιατί αυτό δεν θίγει το κίνημα metoo, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι».

Να’ ταν κι άλλη η Βαλαβάνη: Ζευγάρι με πασίγνωστη καλλονή ο Κωνσταντίνος Βασάλος, έτσι πρόδωσαν την σχέση τους

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, γνωστός παρουσιαστής και πρώην παίκτης του Survivor, φέρεται να διατηρεί μια κρυφή σχέση με την influencer Μαρία Παπαγεωργίου. Παρά τις συνεχείς φήμες και την πίεση των μέσων, ο Βασάλος κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ οι σπάνιες και διακριτικές εμφανίσεις του με την Παπαγεωργίου προσθέτουν μόνο περισσότερο μυστήριο.

Πρόσφατα, τα μέσα έσπευσαν να συνδέσουν το ταξίδι του Βασάλου στο Παρίσι με την παράλληλη παρουσία της Παπαγεωργίου στη γαλλική πρωτεύουσα. Και οι δύο ανάρτησαν φωτογραφίες από τον Πύργο του Άιφελ, κάτι που φούντωσε τις φήμες για μια κοινή εκδρομή. Ωστόσο, ο Βασάλος επιμένει ότι η σχέση τους είναι απλώς φιλική, απορρίπτοντας τις φήμες περί ερωτικής εμπλοκής.
«Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι φίλη μου. Κάθε φορά που βγαίνω με μια κοπέλα είναι και σχέση μου. Είμαστε σε έναν ευρύτερο κύκλο. Από το καλοκαίρι μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις. Τι συζητάμε τώρα για την Μαρία; Είμαστε στην ευρύτερη παρέα όλοι μαζί, είναι κι άλλοι. Είμαι μόνος μου», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Αν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαρία Παπαγεωργίου παραμένουν στο επίκεντρο των φημών, τα στοιχεία δεν επιβεβαιώνουν τίποτα περισσότερο από μια απλή φιλία. Η προσεκτική διαχείριση των προσωπικών τους στιγμών και οι διακριτικές τους εμφανίσεις δείχνουν ότι, είτε υπάρχει κάτι περισσότερο είτε όχι, και οι δύο προτιμούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Παρίσι


Πηγή

Διαβάστε επίσης: