Όλοι μια αγκαλιά για τον μικρό ήρωα: Ο 7χρονος Δημήτρης δίνει την πιο γενναία μάχη & χρειάζεται τη βοήθειά μας

April 29, 2024

Όλοι μια αγκαλιά για τον μικρό ήρωα: Ο 7χρονος Δημήτρης δίνει την πιο γενναία μάχη & χρειάζεται τη βοήθειά μας


Διαφ.

Ο Δημήτρης, ένας μικρός ήρωας από την Κόρινθο που σύντομα θα γίνει 7 χρονών, βιώνει μια πραγματικότητα πολύ διαφορετική από αυτή των συνομηλίκων του. Το τελευταίο έτος έχει σημαδευτεί από συχνές εισαγωγές στο νοσοκομείο και επίπονες θεραπείες, καθώς ο Δημήτρης διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα, μια εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου του νευρικού συστήματος.

Αγώνας για Θεραπεία και Υποστήριξη

Από τη στιγμή της διάγνωσής του, ο Δημήτρης έχει υποβληθεί σε αρκετές χημειοθεραπείες, δύο μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών, χειρουργικές επεμβάσεις και ακτινοβολίες. Η θεραπευτική του διαδρομή συνεχίζεται με ανοσοθεραπείες, που απαιτούν συχνά ταξίδια από την Κόρινθο στην Αθήνα.

Οικονομική Πίεση και Κοινωνική Έκκληση

Η γονείς του Δημήτρη, αντιμετωπίζοντας την ανάγκη να στηρίξουν το παιδί τους, έχουν εγκαταλείψει τις εργασίες τους για να βρίσκονται δίπλα του σε κάθε βήμα. Τα έξοδα για τις θεραπείες του Δημήτρη είναι αυξημένα, και η οικονομική πίεση γίνεται όλο και πιο αφόρητη. Η οικογένεια, μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά, έχει απευθύνει έκκληση για στήριξη, καθώς κάθε δωρεά, ακόμη και η πιο μικρή, είναι πολύτιμη και μπορεί να βοηθήσει τον Δημήτρη να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Η Ανάρτηση της Οικογένειας:

“SOS❗️Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ❗️
Αυτός είναι ο Δημητράκης που βοηθάμε εδώ και μια βδομάδα . Σε λίγο καιρό θα γίνει 7 χρονών, αλλά ο χρόνος για εκείνον σταμάτησε απότομα … Βλέπει τα αδερφάκια του το πρωί να πηγαίνουν στο σχολείο … Βλέπει τα παιδιά της γειτονιάς να παίζουν … και τον πιάνουν τα κλάματα , γιατί εκείνος δεν μπορεί … Γιατί πριν 12 μήνες ένας πολύ επιθετικός καρκίνος του «χτύπησε» την πόρτα και άλλαξε την ζωή του για πάντα … Διάγνωση : νευροβλάστωμα ! Έκτοτε το νοσοκομείο έγινε σπίτι του ! Συνεχείς χημειοθεραπείες, δύσκολα χειρουργεία, ακτινοβολίες ! ΔΥΟ μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών ! Τώρα ο μικρός μας μαχητής πρέπει να κάνει ανοσοθεραπείες ! Παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην ζωή ! Ο Δημητράκης μας πρέπει να συνεχίσει τις θεραπείες του, μεταβαίνοντας πολύ συχνά από την Κόρινθο στο νοσοκομείο της Αθήνας για να ολοκληρώσει τις θεραπείες του και να νικήσει τον καρκίνο ! Οι γονείς του στέκονται βράχος δίπλα του, σηκώνοντας όλα τα βάρη που προκύπτουν σε μια οικογένεια όταν το παιδί τους αρρωσταίνει βαριά ! Τα έξοδα είναι παρά πολλά καθώς δυστυχώς για να είναι δίπλα στο παιδί τους οι γονείς εγκατέλειψαν την εργασία τους και τα άλλα δυο παιδάκια τους σε συγγενείς και φίλους ! Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο εξόδων για να καταφέρουν να είναι στο πλάι του Δημήτρη και να τον στηρίξουν σε αυτό τον δύσκολο αγώνα , γονάτισαν και χρειάζονται την βοήθεια μας για να εξασφαλίσουν τα έξοδα τους για τον επόμενο χρόνο που ο Δημήτρης πρέπει να κάνει θεραπείες !
Τα χρήματα δεν έχουν συγκεντρωθεί ακόμη !!! Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε !!!
Ο Δημήτρης μας δίνει την δική του μάχη τώρα και μας χρειάζεται όλους !!!”

Πώς Μπορείτε να Βοηθήσετε

Όποιος επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθεια για τη θεραπεία του Δημήτρη μπορεί να καταθέσει τη δωρεά του μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά. Η ενίσχυση από την κοινότητα είναι κρίσιμη για να δοθεί στον Δημήτρη μια ευκαιρία για ένα υγιές και ευτυχισμένο μέλλον.

ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ
Με βάση τη νέα νομοθεσία , το καταθετήριο σας αποτελεί και την απόδειξη της δωρεάς σας και είναι αυτό που χρειάζεται για να δηλώσετε την δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση , γι’ αυτό απαιτείται να υπάρχει το όνομα σας στην αιτιολογία κατάθεσης
PayPal

Για κατάθεση από εξωτερικό:

  • IBAN : GR9401407010701002002029468
  • BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
  • BIC : CRBAGRAA
  • BRAND’S NAME : 701
  • ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
  • REFERENCE : Donation by + your full name

Η Ανάρτηση της Οικογένειας στο Facebook:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: