Την παράτησε πριν το γάμο: Στη φόρα η πραγματική αιτία χωρισμού Ρέμου-Μακρυπούλια, μαθεύτηκε 16 χρόνια μετά

April 30, 2024

Την παράτησε πριν το γάμο: Στη φόρα η πραγματική αιτία χωρισμού Ρέμου-Μακρυπούλια, μαθεύτηκε 16 χρόνια μετά


Διαφ.

Ποια ήταν η αιτία που οδήγησε το ζευγάρι στο χωρισμό;

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν ζευγάρι με την Ζέτα Μακρυπούλια από το 2000 έως το 2008 , και κανένας δεν περίμενε να επέλθει χωρισμός.

Τα περισσότερα άτομα στο στενό τους περιβάλλον πίστευαν ότι το ζευγάρι θα φτάσει στα σκαλία της εκκλησίας αλλά παρά την σχέση ετών το ζευγάρι χώρισε ύστερα από 8 χρόνια κοινής πορείας.

Όπως ακούγονταν τότε το δημοφιλές ζευγάρι δεν χώρισε με τον καλύτερο τρόπο, τα χρόνια που πέρασαν έκαναν την πίκρα του χωρισμού να φύγει.

Ένας ήταν ο λόγος που το ζευγάρι χώρισε, η απόσταση, παρά τα όσα ακούγονταν εκείνη την εποχή.

Οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είχαν φέρει απόσταση ανάμεσα στο ζευγάρι καθώς την συγκεκριμένη περίοδο ήταν και οι δύο στο απόγειο της καριέρας τους.

Το ζευγάρι χώρισε με απόφαση που πάρθηκε από κοινού αλλά λέγεται ότι ο πρώτος που  το αποφάσισε ήταν ο τραγουδιστής και η Ζέτα το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να το δεχθεί.

Χρόνια μετά και οι δύο έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Υβόννη Μπόσνιακ αντίστοιχα.

Η καταγωγή του Αντώνη Ρέμου

Το πραγματικό όνομα του γνωστού τραγουδιστή είναι Αντωνης Πασχαλίδης. Έχει στο ενεργητικό του πολλαπλά πλατινένιους δίσκους και είναι ένας από τους εμπορικότερους τραγουδιστές στης μουσικής βιομηχανίας της Ελλάδας.

Έχει γεννηθεί στις 19 ιουνίου του 1970 στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας. Η οικογένεια του μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη όταν εκείνος ήταν 10 χρονών. Από τα παιδικά του χρόνια ασχολήθηκε με τη μουσική και έμαθε να παίζει κιθάρα και ντραμς.

Η καριέρα του ξεκίνησε όταν ήταν 17 ετών και τραγουδούσε σε κοσμική τοπική ταβέρνα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: