«Τραγικό το μέλλον της ελληνικής τιβί…»: Χαμός στο Twitter για το νέο Ριάλιτι με τις επίδοξες παρουσιάστριες

April 30, 2024

«Τραγικό το μέλλον της ελληνικής τιβί…»: Χαμός στο Twitter για το νέο Ριάλιτι με τις επίδοξες παρουσιάστριες


Διαφ.

Το «TV Queen» έκανε την πρεμιέρα του την Κυριακή 28 Απριλίου στον τηλεοπτικό σταθμό Open, δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις νέες παρουσιάστριες, που επιδιώκουν να γίνουν οι νέες «βασίλισσες» της ελληνικής τηλεόρασης, να παρουσιαστούν μπροστά στους κριτές-καθηγητές τους και στο κοινό μέσω δύο βίντεο.

TV Queen

Ένα από αυτά ήταν μαγνητοσκοπημένο, στο οποίο κάθε παρουσιάστρια παρουσίασε τον εαυτό της, ενώ το άλλο ήταν live κατά τη διάρκεια της εκπομπής, διάρκειας ενός λεπτού, όπου κάθε κοπέλα παρουσίασε ένα θέμα βασισμένο σε δικό της κείμενο.

Μία από τις υποψήφιες για TV Queen, παρά την εντυπωσιακή της παρουσία, κατάφερε αμέσως μετά το πρώτο live να προκαλέσει συζητήσεις στο Twitter/X λόγω των ατυχών δηλώσεών της. Η Αναστασία Αυγουστή, που κατάγεται από την Κύπρο, αυτοχαρακτηρίστηκε ως «πολυεργαλείο». Πέραν της εργασίας της ως business developer σε μια μεγάλη ιδιωτική εταιρεία, είναι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και παρουσιάζει ένα σύντομο δελτίο ειδήσεων σε ένα τοπικό κανάλι στη Μεγαλονήσο.

Όταν, ωστόσο, βρέθηκε αντιμέτωπη με τους κριτές και έπρεπε να μιλήσει εκτός προετοιμασμένου κειμένου, η Αναστασία προκάλεσε έκπληξη με την ατάκα της: «Και εγώ εκπλάγηκα», με το Twitter να επεμβαίνει εκείνη τη στιγμή:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: