«Χωρίζουμε εδώ τα τσανάκια μας»: Παγωμάρα στο “Καλημέρα Ελλάδα” με την ατάκα Αναστασοπούλου σε Παπαδάκη

April 30, 2024

«Χωρίζουμε εδώ τα τσανάκια μας»: Παγωμάρα στο “Καλημέρα Ελλάδα” με την ατάκα Αναστασοπούλου σε Παπαδάκη


Διαφ.

Λίγο πριν την έναρξη των εορτών του Πάσχα, η Μαρία Αναστασοπούλου θα αποχωρήσει προσωρινά από την εκπομπή, ενώ, αντιστρόφως, ο Γιώργος Παπαδάκης θα επιστρέψει στο «Καλημέρα Ελλάδα» λίγο μετά τις εορτές του Πάσχα.

«Θα χωρίσουμε για λίγο τα τσανάκια μας αυτές τις μέρες, με στέλνει διακοπές», ανέφερε χιουμοριστικά στο φινάλε της εκπομπής της Μεγάλης Δευτέρας η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Μια μέρα πριν το Πάσχα η Μαρία, μία μέρα μετά το Πάσχα εγώ», εξήγησε ο Γιώργος Παπαδάκης στη συνέχεια.

«Να είστε καλά, καλή Ανάσταση!», ήταν οι ευχές που ακολούθησαν.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

«Βόμβα»: Τέλος Μαρία Αναστασοπούλου από «Καλημέρα Ελλάδα», επιβεβαιώνονται οι φήμες, ραγδαίες εξελίξεις

Υπάρχει μεγάλη συζήτηση γύρω από τη Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία είναι η «σύντροφος» του Γιώργου Παπαδάκη στο πρόγραμμα «Καλημέρα Ελλάδα». Η δημοσιογράφος, που μετακινήθηκε στον ΑΝΤ1 το 2022 μετά από τον ΣΚΑΪ, έχει καταστεί ένα πρόσωπο που πολλοί συζητούν τον τελευταίο καιρό.

Μαρία Αναστασοπούλου

Οι φήμες για μια πιθανή μετάβαση της Φαίης Μαυραγάνη στον ΣΚΑΪ, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Αυτιά, μεταδόθηκαν από τον Alpha. Η εκλογή του Γιώργου Αυτιά στο ευρωκοινοβούλιο φαίνεται να είναι πλέον σίγουρη. Αν η Φαίη μετακινηθεί στο Φάληρο, όπως αναφέρουν ορισμένοι, τότε πιθανώς να εκκενωθεί η θέση της παρουσιάστριας στο πρωινό ενημερωτικό πρόγραμμα των Σαββατοκύριακων.

Η ερώτηση που προκύπτει είναι εάν ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να διατηρήσει ένα πρωινό ενημερωτικό πρόγραμμα τα σαββατοκύριακα την επόμενη σεζόν. Σε περίπτωση που αποφασίσει να συνεχίσει την εκπομπή και η Φαίη Μαυραγάνη αποχωρήσει, η Μαρία Αναστασοπούλου, σύμφωνα με τις εικασίες που κυκλοφορούν, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την εν λόγω θέση.

Σύμφωνα με αυτές τις ίδιες πηγές, η δημοσιογράφος επιθυμεί να αποχωρήσει από την σκιά του Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος δεν δείχνει καθόλου πρόθυμος να αποσυρθεί και να αναλάβει ρόλο πίσω από τις κάμερες. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στο «Breakfast@Star», στον ΑΝΤ1 επιθυμούν την παραμονή της Μαρίας Αναστασοπούλου στο «Καλημέρα Ελλάδα», ενώ το «τελεσίγραφο» από τη διοίκηση του καναλιού είναι ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση για εκείνη.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: