Τα ‘χασαν οι πελάτες: Επική Άννα Βίσση πήγε για ψώνια σε σούπερ μάρκετ & άρχισε να τραγουδά σε όλο το μαγαζί

April 30, 2024

Τα ‘χασαν οι πελάτες: Επική Άννα Βίσση πήγε για ψώνια σε σούπερ μάρκετ & άρχισε να τραγουδά σε όλο το μαγαζί


Διαφ.

Η Άννα Βίσση, μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της Ελλάδας, έκανε πρόσφατα ένα ταξίδι εκτός των συνηθισμένων περιοχών εμφανίσεών της, επισκεπτόμενη το νησί της Σκύρου.

Αυτή η εκδρομή, όμως, δεν ήταν μία απλή απόδραση από την καθημερινότητα, καθώς η Βίσση μας χάρισε ένα απρόσμενο και μαγευτικό στιγμιότυπο που κατέγραψε και μοιράστηκε μέσω TikTok.

Αυθόρμητη Εμφάνιση στο Σούπερ Μάρκετ:

Ενώ η Άννα Βίσση βρισκόταν σε ένα τοπικό σούπερ μάρκετ της Σκύρου για τα καθημερινά της ψώνια, ένα απρόσμενο γεγονός την έκανε το κέντρο της προσοχής. Η νέα της επιτυχία, το τραγούδι «Λεκές», άρχισε να ακούγεται από τα ηχεία του καταστήματος, προκαλώντας την Βίσση να αντιδράσει αυθόρμητα τραγουδώντας live μέσα στο μαγαζί.

Η Αντίδραση του “Κοινού”:

Οι πελάτες και οι εργαζόμενοι του σούπερ μάρκετ έδειξαν ένθουσιασμό και χαρά, καθώς η αγαπημένη τραγουδίστρια τους προσέφερε μια ανεπανάληπτη και προσωπική εμπειρία. Η Βίσση, γνωστή για την ικανότητά της να συνδέεται με το κοινό της, αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ικανή να μετατρέπει κάθε στιγμή σε ένα μοναδικό σόου.

Δείτε το Βίντεο:

@annavissiofficial Welcome to Skiros ???????????????? In a supermarket…Lekes on the radio @Rythmos 949 ♬ original sound – annavissiofficial

Το είδαμε κι αυτό σε ορκωμοσία: Φοιτήτρια πήρε το πτυχίο της, έβγαλε λόγο κι ευχαρίστησε την.. Άννα Βίσση

Στην τελετή αποφοίτησής της στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, μία νέα απόφοιτη έκανε ιδιαίτερη μνεία σε μια από τις πιο λαμπερές προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής, την Άννα Βίσση.

Η νεαρή κοπέλα, κρατώντας το πτυχίο της, ανέβηκε στο βήμα και στο πλαίσιο της ομιλίας της, ευχαρίστησε την Άννα Βίσση για την έμπνευση και τη στήριξη που της προσέφερε μέσω της καριέρας και της μουσικής της.

Τα όσα ανέφερε για στην τελετή αποφοίτησής της:

«Καλή σταδιοδρομία σε όλους μας και να πω ότι ευχαριστώ και την Άννα Βίσση» είπε χαρακτηριστικά ενώ στη λεζάντα του ποστ της έγραψε:

«Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ο,τι πτυχίο πήραμε παιδιά».

Ακολουθεί το βίντεο της αποφοίτησης:

@evelynamark Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ο,τι πτυχίο πήραμε παιδιά! ???????????????? #annavissiofficial @annavissiofficial #fannatics #vissi #hotelermou #mpesfypgamw #tiktokgreece #fyp #fy #graduation #harokopio #orkomosia #πτυχιο #uni ♬ original sound – הדר ערוסי


Πηγή

Διαβάστε επίσης: