Η χειρότερη ερώτηση στην ιστορία του “Εκατομμυριούχου”: Έπαθε “κοκομπλόκο” ο παίκτης μόλις τη διάβασε στην οθόνη

April 30, 2024

Η χειρότερη ερώτηση στην ιστορία του “Εκατομμυριούχου”: Έπαθε “κοκομπλόκο” ο παίκτης μόλις τη διάβασε στην οθόνη


Διαφ.

Ο Jeremy Clarkson, ο γνωστός παρουσιαστής της Βρετανικής εκδοχής του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού γνώσεων “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος”, ετοίμασε μια ερώτηση που έθεσε σε δοκιμασία τον νου του διαγωνιζόμενου. Ο εν λόγω διαγωνιζόμενος, με μεγάλη προσπάθεια, κατάφερε να απαντήσει σωστά, ξεπερνώντας το “φράγμα” των 100.000 λιρών.

Συγκεκριμένα, ο Glen Bunn εμφανίστηκε στην εκπομπή του ITV τον Αύγουστο του 2021 και από την αρχή έδειξε τη δυνατότητά του, κάνοντας μια εξαιρετική εκκίνηση. Ωστόσο, τα πράγματα δυσκολεύτηκαν όταν έφτασε στην ερώτηση των 64.000 λιρών.

Glen Bunn: Πορεία “Εκκατομυρίων

Ο Κλάρκσον ακούγεται να διαβάζει από το μόνιτορ: «Από την τελετή απονομής των βραβείων του 2000 και μετά, το Όσκαρ Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας δεν κέρδισε ποτέ γυναίκα της οποίας το επώνυμο αρχίζει με ποιο από αυτά τα γράμματα»;

Φυσικά, με αυτή τη διατύπωση, και μαζί με το τρακ της δημόσιας εμφάνισης, ο παίκτης έπαθε «κοκομπλοκο» . Οι απαντήσεις πολλαπλής επιλογής ήταν μεταξύ G, K, M και W. Σε εκείνο το σημείο ο Γκλεν παραδέχτηκε ότι το μυαλό του «σκάλωσε». Έτσι, μη γνωρίζοντας τι να κάνει, στράφηκε προς τη λύση του τηλεφώνου. Ωστόσο, ο φίλος του δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει καθόλου και συνεπώς έπρεπε να πάρει την τελική απόφαση μόνος του.

Έχοντας φτάσει τις 32.000 λίρες, ο Γκλεν θα έπεφτε πολύ πιο κάτω αν έκανε λάθος στην απάντηση, αλλά αποφάσισε να τα ποντάρει όλα στο Α, δηλαδή στο G.

Μετά από πολλά δευτερόλεπτα αγωνίας, όπως συνηθίζεται στον Εκατομμυριούχο, το πολυπόθητο πράσινο άναψε στην οθόνη. Πράγματι, ήταν το γράμμα G, καθώς οι ηθοποιοί ήταν οι Nicole Kidman, Frances McDormand, και Kate Winslet είχαν κερδίσει Όσκαρ και τα επίθετά τους ξεκινούσαν από τα άλλα γράμματα. Εκστασιασμένος, ο Γκλεν έφυγε από το τηλεπαιχνίδι με 125.000 λίρες.

Δείτε το Απόσπασμα της Εκπομπής:

Ο 1ος παίχτης που κέρδισε τον «Εκατομμυριούχο»: Το εκπληκτικό παιχνίδι, η τελευταία ερώτηση & τα “τρελά” λεφτά

Το γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» είναι πίσω στις οθόνες μας και μας κρατάει συντροφιά και φέτος. Έχοντας προβληθεί σε 120 χώρες και σε 92 γλώσσες, έχει αφήσει το δικό του σημάδι στην τηλεοπτική ιστορία και σίγουρα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα τηλεπαιχνίδια παγκοσμίως. Τα περιστατικά που έχουν συμβεί στο πλατό έχουν απασχολήσει το κοινό και δείχνουν το ενδιαφέρον που υπάρχει γύρω από αυτό το παιχνίδι.

Αδιαμφισβήτητα αξέχαστος θα μας μείνει ο πρώτος νικητής του “Εκατομμυριούχου“, Τζον Κάρπεντερ, ο οποίος χρησιμοποίησε τη βοήθεια του τηλέφωνου όχι για να ζητήσει συμβουλή σχετικά με την ερώτηση αλλά  για να ανακοινώσει στον πατέρα του πως θα κερδίσει και θα γίνει εκατομμυριούχος! Αυτός ήταν ο πρώτος που κέρδισε ένα εκατομμύριο δολάρια στο δημοφιλές παιχνίδι. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις με ευκολία, ταχύτητα και χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια!

Πώς κέρδισε το αστρονομικό ποσό;

Στην 15η ερώτηση,  ο Τζον Κάρπεντερ έδειξε προβληματισμένος και  αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια και να καλέσει τον πατέρα του. Και ακολούθησε η παρακάτω ατάκα που έγραψε ιστορία στο παιχνίδι.

«Στην πραγματικότητα δεν θέλω τη βοήθεια σου, απλά θέλω να σε ενημερώσω ότι θα κερδίσω το ένα εκατομμύριο δολάρια».

«Θα ένιωθα ότι κλέβω αν είχα χρησιμοποιήσει βοήθεια στις προηγούμενες ερωτήσεις. Στην τελευταία ήξερα την απάντηση από την πρώτη στιγμή που την είδα. Σκέφτηκα όμως ότι θα φανώ υπερόπτης αν δεν χρησιμοποιήσω καμία βοήθεια και έτσι προσποιήθηκα ότι τη χρειάζομαι. Φάνηκα λίγο εξυπνάκιας που τον πήρα να του πω ότι θα κερδίσω αλλά ήταν όμορφο».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: