Δεν πίστευε στα μάτια του: Διευθυντής σχολείου ξεκλειδώνει τον κάδο απορριμμάτων και δέχεται μια αξέχαστη έκπληξη

April 29, 2024

Δεν πίστευε στα μάτια του: Διευθυντής σχολείου ξεκλειδώνει τον κάδο απορριμμάτων και δέχεται μια αξέχαστη έκπληξη


Διαφ.

Ένας διευθυντής σχολείου έπαθε ένα τεράστιο σοκ πρόσφατα όταν πήγε να ελέγξει τον κλειδωμένο κάδο απορριμμάτων του σχολείου και τον βρήκε κατειλημμένο.

Ο James Marsh είναι ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Zela στη Δυτική Βιρτζίνια. Τη Δευτέρα το πρωί πήγε στον κάδο απορριμμάτων για να τον ξεκλειδώσει – κλειδώνει τον κάδο κάθε βράδυ για να κρατάει τα ζώα έξω. Φαίνεται όμως ότι αυτή η προφύλαξη δεν κράτησε έξω ένα ζώο, ένα πολύ μεγάλο!

Το βίντεο παρακολούθησης καταγράφει τη στιγμή που ο Marsh κινείται για να τραβήξει τη μπάρα από το καπάκι και καθώς το κάνει μια μύτη βγαίνει έξω:

Ήταν ένα μεγάλο μεγάλο μαύρο φέρουν!

Περιττό να πούμε ότι και οι δύο τρόμαξαν. Ευτυχώς, η αρκούδα έφυγε τρέχοντας μόλις βγήκε από τον κάδο. Ο Μαρς και η αρκούδα δεν ήταν οι μόνοι που τρόμαξαν. Σημειώστε ότι η γυναίκα που άνοιξε την πόρτα για να βγει έξω έτυχε να γίνει μάρτυρας της αξέχαστης στιγμής!

«Αυτό θα ξυπνήσει έναν άνθρωπο», δήλωσε ο Marsh την επόμενη μέρα για τη συνάντηση με την αρκούδα σε συνέντευξή του στο AP News. «Αυτό έγινε στις 7:15 το πρωί, αν δεν είσαι ήδη ξύπνιος, αυτό θα σε ξυπνήσει».

«Φαινόταν σαν να ήταν κι αυτός φοβισμένος – όσο φοβισμένος ήμουν κι εγώ», είπε ο Μαρς. «Μπορεί να μην επιστρέψει».

Πώς η bear διαχειρίζεται να squeeze σε η κλειδαριά dumpster πάνω από το Σαββατοκύριακο είναι ένα μυστήριο αλλά Marsh έχει μια ιδέα.

Θεωρεί ότι η αρκούδα κατάφερε να τραβήξει πίσω την κλειδαριά μπαρ για να πάρει μέσα για να τσιμπήσει στο σκουπίδι αλλά στη συνέχεια δεν μπορούσε να βγει πίσω. «ήταν τόσο μεγάλη, κατάφερε να τραβήξει ότι κλειδαριά μπαρ μέσα και έξω όλο το Σαββατοκύριακο», είπε.

Ο Μαρς λέει ότι έχει ζήσει γύρω από την άγρια φύση σε όλη του τη ζωή, αλλά αυτό ήταν πιο κοντά από ό,τι είχε βρεθεί ποτέ. Ως διευθυντής αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία με τους μαθητές του ως μια εκπαιδευτική στιγμή. Είπε το Dodo, «»I έδειξε το βίντεο σε στοιχειώδεις μαθητές μου, και σκέφτηκαν ότι ήταν ξεκαρδιστικό. Τους υπενθύμισα πάντως να σέβονται τον χώρο και την επικράτεια των αρκούδων».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: