Είναι επίσημο: Η έκτακτη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου, ραγδαίες εξελίξεις

April 30, 2024

Είναι επίσημο: Η έκτακτη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου, ραγδαίες εξελίξεις


Διαφ.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναδεικνύεται ως σταθερή παρουσία στην ενημέρωση του ΑΝΤ1, επιφορτιζόμενος με την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, καθώς και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Είναι προφανές ότι το κανάλι του Αμαρουσίου επιθυμεί να διατηρήσει τον Νίκο Χατζηνικολάου ως τον κορυφαίο του χαρτί.

Νίκος Χατζηνικολάου

Η ανακοίνωση του ANT1 για την ανανέωση του Χατζηνικολάου:

«Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος θα συνεχίσει να προσφέρει έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση μέσα από την παρουσίαση του καθημερινού Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού.

Με τη μακρά και σημαντική θητεία του στο χώρο της Ενημέρωσης, όπου έχει αφήσει την προσωπική του σφραγίδα, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συναντά πρόσωπα από όλους τους χώρους στο Ενώπιος Ενωπίω, ενώ μέσα από πολιτικές-κοινωνικές εκπομπές θα δίνει τη σφαιρική εικόνα όλων των εξελίξεων της επικαιρότητας».

“Έπαιξε” στο “Είσαι το ταίρι μου”: Ο γιος των Χατζηνικολάου – Κατρίτση & η ομοιότητά του με πασίγνωστο ηθοποιό

Θα εκπλαγείτε!

Άφωνους μας άφησε η ομοιότητα του μεγάλου γιου του Νίκου Χατζηνικολάου με ηθοποιό της σειράς “Είσαι το ταίρι μου”.

Πριν λίγες μέρες ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του γιού του Πάνου. Ο Πάνος γεννήθηκε το 1994 και αποτελεί καρπό του έρωτα του Νίκου Χατζηνικολάου με την Έλενα Κατρίτση. Ο παρουσιαστής ανέβασε τη φωτογραφία καθώς θέλησε να ευχηθεί στο γιο του δημόσια.

“Χρόνια σου πολλά αστέρι μου! Σε αγαπάω!” έγραψε ο περήφανος πατέρας!

Βλέποντας την φωτογραφία κατευθείαν το μυαλό μας πήγε σε γνωστό ηθοποιό της σειράς του Μega. Με ποιον θεωρούμε ότι μοιάζει ο γιος του Χατζηνικολάου;

Φυσικα με τον… Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Μοιάζουν; Τι λέτε;


Πηγή

Διαβάστε επίσης: