45 ετών, πατέρας 2 παιδιών: Ο νέος σύντροφος της Ευγενίας Σαμαρά είναι από τους πιο διάσημους Έλληνες ηθοποιούς

April 30, 2024

45 ετών, πατέρας 2 παιδιών: Ο νέος σύντροφος της Ευγενίας Σαμαρά είναι από τους πιο διάσημους Έλληνες ηθοποιούς


Διαφ.

Νέο ζευγάρι στην showbiz! Η ατμόσφαιρα είναι άκρως ερωτική.

Τις τελευταίες ημέρες, το περιοδικό «DownTown» αποκαλύπτει την ύπαρξη ενός νέου ζευγαριού. Πρόκειται για την Ευγενία Σαμαρά και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, το ζευγάρι είναι μαζί για τουλάχιστον 7 μήνες ενώ πρόσφατα απήλαυσαν ένα τριήμερο στο αρχοντικό νησί των Σπετσών.

Η φλόγα του πάθους τους πυρροδοτήθηκε όταν συμπρωταγωνιστούσαν πέρυσι στην θεατρική παράσταση «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου. «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, ένας έρωτας από την πρώτη ματιά» υποστηρίζουν οι καλά γνωρίζοντες.

Ευγενία Σαμαρά

Ευγενία Σαμαρά

Πράγματι, δεν επιθυμούν να κρύψουν τη σχέση τους, αλλά προτιμούν να διατηρούν χαμηλό προφίλ, γεγονός που εξηγεί τον περιορισμένο αριθμό δημοσιεύσεων γι’ αυτήν τη σχέση μέχρι σήμερα.

Υπενθυμίζουμε πως η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης διαλύσαν την σχέση τους μετά από εννέα χρόνια, ενώ ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου διέλυσαν την σχέση τους μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα «Αυγή» ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος δήλωσε: «Ποτέ δεν υπήρξα hot. Τη γλίτωσα από αυτό. Αυτό ήταν πολύ προστατευτικό. Όλα γινόντουσαν απαλά. Ακόμα και οι “Singles” και το “4” του Παπακαλιάτη που έκαναν μεγάλη επιτυχία ήταν ομαδικές δουλειές και κανείς δεν το πήρε πάνω του. Δεν ήταν δική μου επιτυχία. Δεν ήταν οι “Ψίθυροι καρδιάς” με την Παπαχαραλάμπους ή η “Αναστασία” με την Αλικάκη που ξαφνικά ένα πρόσωπο συνοψίζει ένα σίριαλ. Δεν έζησα κάτι τέτοιο. Τη γλίτωσα από αυτό. Και λέω τη γλίτωσα γιατί είμαι σίγουρος ότι είναι πάρα πολύ δυσβάσταχτο. Και όποιος κουνήσει εύκολα το δάχτυλο στον άλλον ότι την ψώνισε είναι έξω από τον χορό. Δεν είναι απλό να γυρίσουν όλοι να σε κοιτάξουν ταυτόχρονα. Είμαι σίγουρος ότι είμαι ψωνισμένος, ματαιόδοξος, νάρκισσος και ένας άνθρωπος που παριστάνει ότι είναι ταπεινός την ίδια στιγμή που θέλει όλοι να ασχολούνται μαζί του. Είμαι βέβαιος. Το ομολογώ και αυτό με αθωώνει; Όχι. Προσπαθώ να αθωώσω αυτό για το οποίο γνωρίζω ότι είμαι ένοχος».

«Έμεινε άφωνη» η Μενεγάκη & δεν το πίστευε αυτό που της είπε η Ευγενία Σαμαρά: «Μην λέμε τέτοια παρακαλώ πολύ»

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου στο στούντιο της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Αφού οι δύο κυρίες έκαναν κουβέντα εφ’ όλης της ύλης, η παρουσιάστρια ευχαρίστησε την ηθοποιό, τονίζοντάς της πόσο χάρηκε που την είδε από κοντά.

Ακολούθησε ένας διάλογος που κατέληξε να αφήνει άφωνη την Ελένη Μενεγάκη, η οποία θέλησε να επισημάνει ότι δεν χρειάζεται να αφήνονται τέτοια λανθασμένα υπονοούμενα στον αέρα.

Ελένη Μενεγάκη: Να ξέρεις ότι πάντα περιμένω να σε δω με πολλή αγάπη και πάντα χαίρομαι όταν ακούω να μου λες πράγματα ευχάριστα για τη ζωή σου γενικότερα. Να ‘σαι πολύ καλά και να σε φροντίζεις!

Ευγενία Σαμαρά: Σε ευχαριστώ. Του χρόνου τέτοιο καιρό θα είμαι εδώ. Δε θέλω να ξεχνιέσαι!

Ελένη Μενεγάκη: Το κλείσαμε!

Ευγενία Σαμαρά: Να είσαι ελπίζω… Αλλιώς σπίτι σου…

Ελένη Μενεγάκη: Σπίτι σου… Σπίτι μου…

Ευγενία Σαμαρά: Ή και κάπου αλλού…

Ελένη Μενεγάκη: Όχι, όχι κάπου αλλού. Διαφημίσεις! Μην αφήνουμε τέτοια λανθασμένα υπονοούμενα παρακαλώ πολύ! Διαφημίσεις.

Δες το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: