Μπήκαν στα ΑΤΜ από 1.000 ως 50.000€: Έλεγξε άμεσα το τραπεζικό σου λογαριασμό, μπορεί να είσαι ένας από αυτούς

May 1, 2024

Μπήκαν στα ΑΤΜ από 1.000 ως 50.000€: Έλεγξε άμεσα το τραπεζικό σου λογαριασμό, μπορεί να είσαι ένας από αυτούς


Διαφ.

Πραγματοποιήθηκε η φορολοταρία για τις συναλλαγές του Μαρτίου 2024, όπως ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για την 29η κλήρωση και αφορά στις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν ηλεκτρονικά και εκκαθαρίστηκαν τον Μάρτιο.

Η φορολοταρία για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Μαρτίου κερδίζει 50.000 ευρώ, ενώ τα έπαθλα είναι πλέον κλιμακωτά και τα ποσά είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα.

Για να δείτε τους τυχερούς λαχνούς πατήστε ΕΔΩ.

Για να δείτε αν ανήκετε στους τυχερούς πατήστε ΠΑΣΧΑ

Βρέχει… χιλιάρικα: Έγινε η κλήρωση για τη φορολοταρία των Χριστουγέννων, δες αν κέρδισες με τους κωδικούς taxis

Οι τυχεροί λαχνοί της φορολοταρίας Ιανουαρίου

Ανατροπή στην κλήρωση της μεγάλης χριστουγεννιάτικης φορολοταρίας από την ΑΑΔΕ, η οποία σήμερα τελικά ανέδειξε τους 12 υπερτυχερούς.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα από την ΑΑΔΕ η σούπερ χριστουγεννιάτικη φορολοταρία που μοιράζει πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ στους τυχερούς φορολογούμενους που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό χρήμα στις καθημερινές συναλλαγές τους.

Δείτε στο https://www.aade.gr/menoy/miniaies-synallages-kai-lahnoi τους τυχερούς λαχνούς.

Από την κλήρωση αυτή της ΑΑΔΕ, 12 υπερ-τυχεροί φορολογούμενοι κερδίζουν 100.000 ευρώ ο καθένας. Το ποσό που θα λάβουν θα είναι αφορολόγητο και ακατάσχετο. Επίσης κληρώθηκαν και μικρότεροι λαχνοί των 1.000 ευρώ από τα αδιάθετα ποσά των προηγούμενων κληρώσεων.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Σημειώνεται πως αρχικά πληροφορίες ήθελαν τη μεγάλη κλήρωση του χρόνου να γίνεται ανήμερα των Χριστουγέννων, ωστόσο εν τέλει έγινε γνωστό πως θα διεξαχθεί σήμερα, Πέμπτη. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έκαναν ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσα στο 2022.

Οι 12 υπερτυχεροί της φορολοταρίας των Χριστουγέννων θα λάβουν από 100.000 ευρώ ο καθένας, ενώ τα χρήματα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα και δεν υπόκεινται σε κρατήσεις.

Ωστόσο, θα κληρωθούν και μικρότεροι λαχνοί ύψους 1.000 ευρώ, τα οποία θα προκύψουν από τα αδιάθετα ποσά των προηγούμενων κληρώσεων.

Στην κλήρωση αναδεικνύονται:

  • 12 τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ έκαστος
  • Τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ. Το πλήθος τους προσδιορίζεται από το συνολικό χρηματικό ποσό που τυχόν παρέμεινε αδιάθετο κατά τις προηγηθείσες μηνιαίες κληρώσεις και συγκεκριμένα από το Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο 2022.

Στην ετήσια κλήρωση συμμετέχουν όλοι οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη, κατά τις 11 μηνιαίες κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν από το Φεβρουάριο έως το Δεκέμβριο του 2022.

Για τον υπολογισμό του χρηματικού ποσού που προκύπτει από τα αδιάθετα ποσά προηγούμενων κληρώσεων, λαμβάνονται υπόψη οι μηνιαίες κληρώσεις που διενεργήθηκαν από τον Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο 2022.

Τέλος σημειώνεται πως από τη σημερινή ετήσια κλήρωση εξαιρούνται όσοι έχουν κερδίσει έπαθλο 50.000 ευρώ σε προηγούμενη μηνιαία κλήρωση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: