Μελαχρινός, γοητευτικός, παίζει στους «Παγιδευμένους»: Εσύ γνώρισες τον γιο της Ντεμίρη & του «Τρελαντώνη»;

May 1, 2024

Μελαχρινός, γοητευτικός, παίζει στους «Παγιδευμένους»: Εσύ γνώρισες τον γιο της Ντεμίρη & του «Τρελαντώνη»;


Διαφ.

Ο Τίτος Γρηγορόπουλος, ο γιος της Φωτεινής Ντεμίρη και του Χάρη Γρηγορόπουλου, ακολουθεί τα μονοπάτια των ταλαντούχω γονιών του και ασχολείται με την υποκριτική.

Ο νεαρός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, είναι απόφοιτος του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Παλλήνης, σπουδαστής στο ΠΑΔΑ στο τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών από το 2022.

Έχει κάνει σεμινάρια θεάτρου με τον Ανδρέα Μανωλικάκη και με την Ελένη Σκότη, έχει κάνει σπουδές στο πιάνο και ασχολείται ερασιτεχνικά με την μουσική παραγωγή και σύνθεση σε προγράμματα τύπου daw (digital audio workstation, synthesizers κ.τ.λ).

Σε ποιες σειρές έχει παίξει ο Τίτος Γρηγορόπουλος

Έχει λάβει μέρος σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, όπως είναι η “Παραλία” και το “Ναυάγιο”, ενώ τη Δευτέρα, 1η Απριλίου, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι”.

Περήφανη η Φωτεινή Ντεμίρη για τον Τίτο Γρηγορόπουλο

Όπως είχε υπογραμμίσει η Φωτεινή Ντεμίρη «ο γιος μου δεν μένει μαζί μας. Συζητάμε μερικά πράγματα και μαζί με τον πατέρα του, του δίνουμε συμβουλές. Με τον σύζυγό μου, Χάρη Γρηγορόπουλο, δεν ταιριάζουμε στην καθημερινότητα. Υπάρχουν μερικές φορές που μόνο και μόνο που υπάρχεις, μπορεί να νευριάζεις τον άλλον. Όταν είδα τον Τίτο στην “Παραλία” ήμουν πολύ χαρούμενη. Ο Τίτος μοιάζει εκπληκτικά στον Νινιό».

Ο Τίτος Γρηγορόπουλος ακολουθεί τα μονοπάτια των γονιών του

Τίτος Γρηγορόπουλος: Ο γιος του “Τρελαντώνη” μεγάλωσε, είναι 24 ετών και μοιάζει στον μπαμπά του

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος και η Φωτεινή Ντεμίρη μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, την Μαρίνα και τον Τίτο.

Οι δύο ηθοποιοί που είναι παντρεμένοι από το 1994 κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς επιθυμούν να απασχολούν τα media μόνο με τη δουλειά τους.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο ηθοποιούς που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το «Καφέ της Χαράς», σε βραδινή έξοδο μαζί με τον γιο τους.

Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Έντα Γκάμπλερ». Πρόκειται για μία παράσταση, η οποία ανεβαίνει στο θέατρο «‘Αλμα». Μαζί τους στην προαναφερθείσα παράσταση ήταν και ο γιος τους, Τίτος, ο οποίος είναι 24 ετών.

Οι τρεις τους πόζαραν χαμογελαστοί στην φωτογραφικό φακό και όπως μπορείτε να διακρίνετε παρακάτω και εσείς, ο 24χρονος Τίτος, μοιάζει εκπληκτικά στο μπαμπά του.

Ο γιος του «Τρελαντώνη» από το Καφέ της Χαράς, είναι 24 ετών και του μοιάζει αφάνταστα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: