"Με είπε τηλεκατίνα": Το κράξιμο στην Ελεονώρα Μελέτη για την υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές

April 30, 2024

"Με είπε τηλεκατίνα": Το κράξιμο στην Ελεονώρα Μελέτη για την υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές


Διαφ.

Σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων απάντησε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης η Ελεονώρα Μελέτη, με τα όσα άκουσε να είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης, με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, κλήθηκε να διαλάξε μια σειρά από ερωτήματα και σχόλια.

Τα αρνητικά σχόλια

«Τι δουλειά έχεις εσύ στην Ευρωβουλή που έχεις κάνει δουλειά τηλε-κατίνας;» ήταν μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Είναι κάτι που θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να σας το απαντήσω αναλυτικά μετά από πέντε χρόνια» είπε η παρουσιάστρια.

«Είσαι βδελύγμα» της είπε κάποιος άλλος με την ίδια να απαντά: «Το δίνω, είναι σικ και έχει επίπεδο».

Μία άλλη ερώτηση έγραφε «τι θες και πας και μπλέκεις τώρα στην πολιτική; Μία χαρά ήσουν στην τηλεόραση», η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε «δε νιώθω ότι μπλέκω ακριβώς με την πολιτική, νιώθω ότι μου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθώ μέσα από πιο επίσημους φορείς με πράγματα που ούτως ή άλλως όλα αυτά τα χρόνια ασχολούμαι και με ενδιαφέρουν μέσα από παράλληλες δράσεις που κάνω μαζί με την τηλεόραση.

«Δεν πρόκειται να κάνω καμία παραδοσιακή πολιτική εκστρατεία. Δεν έχω, εξάλλου ούτε τα μέσα, δεν θέλω να επενδύσω ούτε τα χρήματα, δεν έχω το επιτελείο, επομένως θα πάω συμβατικά. Θα χρησιμοποιώ τα Μέσα που έχω εδώ» τόνισε η παρουσιάστρια.

Η ανάρτηση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: