Κώστας Αποστολάκης: «Θα ήθελα να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό, δεν είμαι ήδη γιατί δεν τηρώ το Ευαγγέλιο»

May 1, 2024

Κώστας Αποστολάκης: «Θα ήθελα να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό, δεν είμαι ήδη γιατί δεν τηρώ το Ευαγγέλιο»


Διαφ.

Ο Κώστας Αποστολάκης βρέθηκε στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα «Καλύτερα αργά», χθες, Μ. Τρίτη, το βράδυ και με αφορμή και τη Μεγάλη Εβδομάδα που διανύουμε, εξήγησε γιατί προτιμά να είναι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό.

Η δήλωση του Κώστα Αποστολάκη που παραποιήθηκε

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια «έχεις κάνει μια δήλωση, η οποία είναι αδιανόητη για τη σόουμπιζ! Ότι «δεν θέλω να ερωτευτώ», ενώ συνήθως όλοι λένε ότι κάτι σκέφτονται», με τον ηθοποιό να απαντάει «είδες, είναι και αυτό παραποιημένο. Εγώ δεν είπα ότι δεν θέλω να ερωτευθώ. Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ. Δεν είμαι όμως ο πρώτος άνθρωπος που το έχει πει αυτό και δεν θα είμαι και ο τελευταίος, εύχομαι. Και δεν είπα ότι είμαι. Είπα ότι θα ήθελα να είμαι».

Γιατί ο Κώστας Αποστολάκης δεν είναι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό

Ερωτηθείς «γιατί πιστεύεις ότι θα ήθελες να είσαι και δεν είσαι ήδη;», ο Κώστας Αποστολάκης υπογράμμισε «γιατί δεν τηρώ το Ευαγγέλιο. Είναι έρωτας κανονικός (σ.σ. ο Ιησούς Χριστός). Θείος έρωτας. Όπως είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο, έτσι είσαι ερωτευμένος και με τον Ιησού Χριστό. Το έχω νιώσει κάποια στιγμή και μου φεύγει. Ξέρεις, η χάρις έρχεται και φεύγει, γιατί δεν είμαστε σταθεροί. Λογικό είναι και κάτι πολύ ανθρώπινο».

Αποκήρυξε το παρελθόν, στράφηκε στην εκκλησία: Ένας “άλλος” ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης “Κουράστηκε η ψυχή μου”

Ο Κώστας Αποστολάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Εμείς» και στο δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για τα πάθη στη ζωή του αλλά και τη στροφή του στην εκκλησία.

«35 χρόνια προσπαθούσα να φτιάξω κάτι μόνος μου και δεν έφτιαξα τίποτα. Τα «εγώ» μου δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν. Πίστευα στα ταρώ, στη χαρτομαντεία, στην τύχη, στα όνειρα, στα φαντάσματα αλλά όχι στον Θεό. Πώς γίνεται να υπάρχουν όλα τα μεταφυσικά εκτός από τον Θεό;» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Αποστολάκης για την στροφή του προς την πίστη.

Ο ηθοποιός μίλησε για το θείο σημάδι που του φανερώθηκε: «Έχεις νιώσει να σου σπάνε τη σπονδυλική σου στήλη; Εγώ το ένιωσα από μπροστά χωρίς να κάνω τίποτα. Ήταν ένα φως. Κι από ‘κείνη την ώρα ένιωθα μία ευτυχία χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Κουράστηκε η ψυχή μου να ζει με ψέματα, με την αλήθεια ήμουν στα μαχαίρια».

Ο Κώστας Αποστολάκης αναφέρθηκε στα μεγάλα του πάθη και την εποχή που καθημερινά έπινε αλκοόλ: «Έχω κλάψει πάρα πολύ, με προβληματίζει η ύπαρξή μου, τι ήρθα να κάνω; Πριν τα πάθη μου ήταν το ποτό και το να παίζω στο θέατρο», είπε ο ηθοποιός, ενώ κατέληξε: «Είμαι ο χειρότερος απ’ όλους γιατί σκέφτομαι πρώτα τον εαυτό μου, είμαι παρτακιστής, εγωιστής και περήφανος, ακόμα και τώρα. Παλιά νόμιζα ότι ήμουν και καλός άνθρωπος», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Εμείς».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: