Σιγά μην τα βάψει… μαύρα: «Η Οικονομάκου έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά το διαζύγιο από τον Μιχόπουλο»

May 1, 2024

Σιγά μην τα βάψει… μαύρα: «Η Οικονομάκου έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά το διαζύγιο από τον Μιχόπουλο»


Διαφ.

Η Αθηνά Οικονομάκου, που ανακοίνωσε πρόσφατα το διαζύγιό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών, εθεάθη στο αεροδρόμιο από τους ρεπόρτερ και στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣού” σχολιάστηκε η πρώτη αντίδραση που είχε, χθες, Μ. Τρίτη.

Ειδικότερα, η ηθοποιός αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση των δημοσιογράφων για το διαζύγιό της, αλλά τους ευχαρίστησε ευγενικά.

Η Αθηνά Οικονομάκου γύρισε σελίδα στη ζωή της

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε στην εκπομπή ότι η ηθοποιός έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Η σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο δημοσιογράφος «την Αθηνά την βλέπω καλά, γιατί ξέρω ότι έτσι κι αλλιώς αυτή η απόφαση έχει παρθεί εδώ και αρκετό καιρό. Η γυναίκα έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή της, τα έχουν τακτοποιήσει πάρα πολύ με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και θα την βλέπουμε και στη Μύκονο πάρα πολύ άνετα. Έχει και φίλους στο νησί η Αθηνά».

“Γέρασες & μπαγιάτεψες, τέρμα οι βόλτες στη Μύκονο” Τα χυδαία σχόλια στην Αθηνά Οικονομάκου για το χωρισμό της

Η είδηση του διαζυγίου της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου έσκασε σαν βόμβα το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου, αφού είχε προηγηθεί διάψευση φημών που είχαν κυκλοφορήσει πριν περίπου δύο μήνες, οι οποίες αναφερόταν σε κρίση στον γάμο τους.

Οικονομάκου

Για μια περίοδο, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος φαίνονταν να έχουν δημιουργήσει την ιδανική οικογένεια. Τα ταξίδια, οι τρυφερές αναρτήσεις, οι ερωτικές εξομολογήσεις και τα δύο παιδιά, που ήταν και παραμένουν η απόλυτη προτεραιότητά τους, συνέθεταν το σκηνικό της οικογενειακής τους ζωής.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια, και στην περίπτωσή τους εμφανίζονται προβλήματα που συχνά γίνονται ανυπέρβλητα, καθιστώντας το διαζύγιο αναπόφευκτο. Αυτή η εξέλιξη, ωστόσο, φάνηκε να δίνει στην Αθηνά Οικονομάκου την ευκαιρία να βρεθεί για μία ακόμη φορά αντιμέτωπη με αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Τελικά υπάρχουν προβλήματα και στον παράδεισο» έγραψε κάποιος στα σχόλια, ενώ ένας άλλος έγραψε, «Όλα για το θεαθήναι».

«Τουλάχιστον τώρα δε θα ζηλεύουν τον γάμο σου όσοι κάνουν σχόλια που δε σου αρέσουν. Να πω ότι λυπήθηκα, ψέματα θα είναι» ανέφερε κάποιος άλλος.

Δείτε τα αρνητικά σχόλια που αφήνουν χρήστες κάτω από αναρτήσεις της Οικονομάκου:

ΟικονομάκουΟικονομάκου

Οικονομάκου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: