Έφαγε κράξιμο και το… κόβουν ακόμη δεν άρχισε: Πρόωρο τέλος για το live του TV Queen με την Ιωάννα Μαλέσκου

May 1, 2024

Έφαγε κράξιμο και το… κόβουν ακόμη δεν άρχισε: Πρόωρο τέλος για το live του TV Queen με την Ιωάννα Μαλέσκου


Διαφ.

Το “Tv Queen”, με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου, έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή, το βράδυ, ωστόσο, το προγραμματισμένο ζωντανό, για την Κυριακή του Πάσχα, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ειδικότερα, όπως υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας και η Ναταλία Ανδρικοπούλου, χθες, Μ. Τρίτη, το πρωί, μέσα από το “Πρωινό”, το ριάλιτι για παρουσιάστριες δεν θα βγει ζωντανά την Κυριακή του Πάσχα, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Το live του “Tv Queen” με την Ιωάννα Μαλέσκου δεν θα γίνει

“Τώρα που έφαγε κράξιμο το σόου για το πλατό και είπε ο Κοκλώνης, χθες, ότι δεν ήταν το κανονικό τους. Μπαρμπούτσαλα, το κανονικό τους ήταν. Προφανώς, ο Νίκος που είναι πανέξυπνος, θα κάνει αλλαγή πλατό. Και για αυτό είναι η είδηση που θα μας μεταφέρει η Ναταλία Ανδρικοπούλου” επεσήμανε ο Γιώργος Λιάγκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας δεν κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και τα νούμερα τηλεθέασης άγγιξαν το 3,5%.

Διέρρευσε φώτο: Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε μελαχρινή λίγο πριν επιστρέψει στην tv, δεν την αναγνωρίζει κανείς

Μετά από μια περίοδο 1,5 ετών, καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση. Η Ιωάννα Μαλέσκου αναλαμβάνει ξανά τη θέση της παρουσιάστριας στο «TV Queen», το ριάλιτι του Open που θα αναζητήσει την επόμενη βασίλισσα των παρουσιαστών στην ελληνική τηλεόραση.

Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις της πρώτης της χρονιάς στον ΣΚΑΪ, μετακινούμενη από το τοπικό κρητικό κανάλι στο πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι του Φαλήρου. Η σπάνια ομορφιά της, η εντυπωσιακή σωματική της διάπλαση, το εκλεπτυσμένο χαμόγελό της και η ικανότητά της στον λόγο ήταν εμφανείς, ακόμα και σε μια τόσο απαιτητική εισαγωγική χρονιά στο εθνικό της τηλεοπτικό ταξίδι.

Πολλοί αναφέρουν ότι η Ιωάννα Μαλέσκου είχε προβλέψει τη μετακίνησή της σε ένα μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο στην Αθήνα, και γι’ αυτό επέλεξε να διαγράψει αμέσως όλες τις πιο αισθησιακές φωτογραφίες της από τον λογαριασμό της στο Instagram. Αυτή η επιλογή συμπεριλάμβανε φωτογραφίες με μαγιό, στο γυμναστήριο και άλλες, διατηρώντας μόνον εκείνες που ανταποκρίνονταν στον πιο σοβαρό τόνο που επιθυμούσε να παρουσιάσει.

Παρόλο που οι φωτογραφίες της από το παρελθόν παραμένουν διαθέσιμες στο διαδίκτυο, μια από αυτές ξεχωρίζει. Πριν από μερικά χρόνια, η εντυπωσιακή Ιωάννα ποζάρει με sports bra και τζιν, φανερόνοντας μια γραμμωμένη σιλουέτα, με μαλλιά πολύ πιο σκούρα από τα ξανθά με τα οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στον ΣΚΑΪ.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Ιωάννα Μαλέσκου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: