Παράτησε την tv, έγινε καθηγήτρια: Νέα ζωή για τη Φαίη Ζαφειράκου, γι ‘αυτό εξαφανίστηκε μετά το “μπαμ” στα 00’s

May 2, 2024

Παράτησε την tv, έγινε καθηγήτρια: Νέα ζωή για τη Φαίη Ζαφειράκου, γι ‘αυτό εξαφανίστηκε μετά το “μπαμ” στα 00’s


Διαφ.

Η μεγάλη επιτυχία του Θέμη Αδαμαντίδη «Στην Καρδιά», γράφτηκε από τον συνθέτη και στιχουργό Ανδρέα Κομπόση για την πασίγνωστη ηθοποιό και πρώην σύζυγό του, Φαίη Ζαφειράκου, η οποία κατά τη δεκαετία του 2000 έκανε το «μπαμ» με τη σειρά του ΑΝΤ1 «Της αγάπης μαχαιριά», εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους με την εικόνα της.

Το ζευγάρι χώρισε τρία χρόνια μετά τη γέννηση του παιδιού του και λίγο πριν την κυκλοφορία του συγκεκριμένου κομματιού, με τη Φαίη να έχει παραδεχτεί ότι γράφτηκε από τον αγαπημένο της την περίοδο που χώριζαν.

«Δεν ταιριάζαμε άλλο. Ωστόσο, έχουμε άριστη επαφή. Τέλεια επαφή ως γονείς. Το τραγούδι ‘Στην καρδιά’ του Θέμη Αδαμαντίδη το έγραψε μόλις χωρίσαμε», είπε στην Espresso, σχολιάζοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να είναι σίγουρη ότι είχε την ίδια αποδέκτη.

Σήμερα πάντως η ηθοποιός, δεν ασχολείται με το θέατρο και φαίνεται πως έχει κάνει στροφή στην καριέρα της αφού είναι εκπαιδευτικός και διδάσκει θεατρολογία σε σχολεία της μέσης εκπαίδευσης. «Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις, αν μου ταιριάζει κάτι και μπορώ να το αναλάβω και να το φέρω σε πέρας σωστά. Γιατί είμαι επαγγελματίας -πάντα ήμουν- και θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα είμαι εντάξει και συνεπής», είχε εξομολογηθεί η ίδια στην ίδια συνέντευξη.

Όσο για την «εξαφάνισή» της από τη μικρή οθόνη; Η ηθοποιός έχει απαντήσει και σχετικά μ’ αυτό.

«Δεν έφυγα επειδή με έφθειρε η αναγνωρισιμότητα, παρότι την εποχή του σίριαλ «Της αγάπης μαχαιριά» ήταν ένα σοκ. Ο λόγος που έφυγα ήταν ότι όλο αυτό με κούρασε λίγο. Εκείνη την εποχή, το 2007, που ήμουν στο peak της καριέρας μου, πέθανε κι ο μπαμπάς μου, δεν μπορούσα να τα κάνω όλα μαζί. Όσο ήμουν έγκυος έκανα λίγα πράγματα, γιατί είχα προβλήματα στην εγκυμοσύνη. Πήγα να χάσω το μωρό όταν ήταν πέντε μηνών».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: