“Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν”: Αφοπλιστική η Μπακοδήμου, απαντά 1η φορά για το τέλος της φιλίας με τον Σεργουλόπουλο

May 2, 2024

“Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν”: Αφοπλιστική η Μπακοδήμου, απαντά 1η φορά για το τέλος της φιλίας με τον Σεργουλόπουλο


Διαφ.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη με αφορμή την εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, δε, η γνωστή παρουσιάστρια κλήθηκε να μιλήσει για τον πρώην τηλεοπτικό της παρτενέρ, Φώτη Σεργουλόπουλο και το ενδεχόμενο να βρεθούν και πάλι μαζί στο μέλλον.

Φέτος νιώθω ότι έχεις ακόμα μεγαλύτερη άνεση να σχολιάσεις κάτι που σε ενοχλεί.

Νομίζω ότι πάντα το έκανα. Μπορεί να συμβαίνουν περισσότερα πλέον που να αξίζουν ένα αυστηρό σχόλιο. Σκέψου τι θα λέγαμε στο ΦΜ και πριν, στο Tv Tiglon. δεν βάζαμε φρένο.

Εσύ βέβαια είχες αναπτύξει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο μια τηλεοπτική χημεία που έγραψε ιστορία.

Ήταν ένα σοβαρό ταίριασμα.

Δεν θα μπορούσαμε να το ξαναδούμε ποτέ;

Οι άνθρωποι αλλάζουν. Χωρίς να σημαίνει ότι γίνονται καλύτεροι ή χειρότεροι, όταν αλλάζουν διαφορετικά, δημιουργούνται αποστάσεις. Δεν το αξιολογώ ως καλό ή κακό. Απλά όταν παίρνεις αποστάσεις, έχεις αποκλίνει, οπότε είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά στο ίδιο σημείο. Πάντα στα επαγγελματικά μου, όταν αισθανόμουν ότι κάτι δεν μου ταίριαζε, αναζητούσα κάτι άλλο που πίστευα τότε ότι θα μου ταίριαζε.

Ο καθένας έχει αυτή την υποχρέωση για τον εαυτό του. Να ζει με τους όρους του και με το περιβάλλον που θέλει. Να ζει κάνοντας πράγματα που γεμίζουν την ψυχή του επαγγελματικά και προσωπικά. Να ζει υπηρετώντας το σκοπό που έχει στη ζωή του.

Σοκάρει η Μαρία Μπακοδήμου: “Πήρα τηλέφωνο το 100. Δεν αποκάλυψα την ταυτότητά μου. Του έσπασα τα νεύρα”

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Γεια Σου» στον ΣΚΑΪ, η Μαρία Μπακοδήμου μοιράστηκε ένα προσωπικό συμβάν που ελάχιστοι γνώριζαν, αποκαλύπτοντας μια άγνωστη πτυχή της προσωπικότητάς της. Η αφορμή για την εξομολόγηση αυτή ήρθε μετά από μια συγκλονιστική δήλωση της Πωλίνας Γκιωνάκη για μια κακοποιητική σχέση που είχε βιώσει στο παρελθόν.

Η γνωστή παρουσιάστρια περιέγραψε ένα συμβάν που τη βρήκε αντιμέτωπη με μια ταλαιπωρημένη κοπέλα στον δρόμο. Ενώ πολλοί θα περνούσαν αδιάφορα, η ίδια δε δίστασε να πράξει το σωστό. Με αίσθημα ευθύνης και ανθρωπιάς, κάλεσε το 100, την αστυνομία, με σκοπό να βοηθήσει την κοπέλα να βρει τη σωτηρία που τόσο επείγοντα χρειαζόταν.

Μαρία Μπακοδήμου: Τα όσα μοιράστηκε

«Οι γυναίκες που κακοποιούνται πρέπει από την πρώτη ένδειξη να σηκωθούν να φύγουν. Μου έχει τύχει εξαιτίας και της ιδιότητάς μου ως coach τελευταία να συζητάω με πολλές γυναίκες. Κοπέλα που ήταν σε γάμο 20 χρόνια που την κακοποιούσε και χώρισε μόνο όταν έφυγε αυτός», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Δεν φεύγουν! Πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ρισκάρουν τη ζωή τους», τόνισε η οικοδέσποινα του «Γεια Σου».

«Μου έχει τύχει μερικές φορές να με ακολουθούν αυτοκίνητα. Έχουν δει ποια είμαι και με ακολουθεί. Εγώ δεν θέλω όμως να δει πού μένω, οπότε πάντα έχω στο μυαλό μου ότι, αν συνεχίσει να με ακολουθεί, θα πάω στην αστυνομία και θα τους το πω. Αν γυρίσουν στην αστυνομία και μου πουν: κι εμείς τι να κάνουμε που σε ακολουθεί;», παραδέχεται αμέσως μετά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Είμαι έξαλλη με την αστυνομία αλλά μην ακυρώνουν και κάποιους καλούς ανθρώπους. Έχω πάρει μια φορά τηλέφωνο στο 100, γιατί είδα μία κοπέλα στον δρόμο που μου φαινόταν κακοποιημένη. Δεν φαινόταν στα καλά της», αφηγείται στη συνέχεια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: