Τέτα Καμπουρέλη: “Στο σπίτι φοράω τουλάχιστον τη βλεφαρίδα μου. Αν μου γίνει πρόταση για Επίδαυρο, θα πάω”

May 2, 2024

Τέτα Καμπουρέλη: “Στο σπίτι φοράω τουλάχιστον τη βλεφαρίδα μου. Αν μου γίνει πρόταση για Επίδαυρο, θα πάω”


Διαφ.

Την Τέτα Καμπουρέλη συνάντησαν η κάμερα του Breakfast@Star και η ρεπόρτερ της εκπομπής, Μυρσίνη Κοντού. Η γνωστή αισθητικός μίλησε για την εμφάνισή της, τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται, ενώ αναφέρεται και στην εμπειρία της από το θεατρικό σανίδι τα τελευταία χρόνια.

«Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, βγαίνει αυτό μέσα από την ψυχή μου. Έχω αφήσει όλες τις άσχημες σκέψεις και καταστάσεις στο παρελθόν και ζω το μέλλον. Κυκλοφορώ περιποιημένη και έξω και μέσα στο σπίτι. Η γυναίκα πρέπει να είναι άψογη, όχι με τη ρόμπα μες στο σπίτι. Εγώ φοράω τουλάχιστον τη βλεφαρίδα μου», δηλώνει η Τέτα Καμπουρέλη.

«Μου έχει λείψει η τηλεόραση, έχω κάνει κατά καιρούς κάποιες συζητήσεις. Έχω υπάρξει σε πάνελ και νομίζω ότι τα κατάφερα καλά», τονίζει χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του Star.

«Εδώ και 6-7 χρόνια που υπάρχω στο θέατρο μου αρέσει πολύ η υποκριτική. Θα είμαστε και για δεύτερη σεζόν στη «Γέρμα» του Λόρκα. Άκουσα και αρνητικά σχόλια πριν ανέβω στο θεατρικό σανίδι. Όταν ανέβηκα, άκουγα μόνο θετικά», παραδέχεται η Τέτα Καμπουρέλη.

«Αν μου γίνει πρόταση για την Επίδαυρο και πιστέψω πολύ στον εαυτό μου, ούσα σίγουρη ότι θα τα καταφέρω, θα το κάνω. Δεν θα δώσω βάση στα αρνητικά σχόλια», απαντά η Τέτα Καμπουρέλη σε σχετική ερώτηση, κλείνοντας τις δηλώσεις της.

Ο “πόλεμος των Ρόουζ” για Γκουρούση-Καμπουρέλη: “Έκανα αγωγή στο νέο της σύντροφο, μου το είπαν τα παιδιά μου”

Ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε στην εκπομπή “Επί Τόπου”, στο OPEN, σήμερα, Σάββατο, το μεσημέρι και αποκάλυψε στον Νάσο Γουμενίδη τους λόγους που προχώρησε σε αγωγή σε βάρος του νυν συντρόφου της πρώην γυναίκας του, Τέτας Καμπουρέλη.

Όπως υπογράμμισε ο επιχειρηματίας «προχώρησα σε αγωγή εναντίον του νυν συντρόφου της πρώην γυναίκας μου, γιατί υπάρχει μια ψευδής δημοσίευση σε ένα δικό του μέσο, στο διαδίκτυο, ότι συνεργάζεται με την εταιρεία μου. Δηλαδή φαίνεται πως κάνει δημόσιες σχέσεις στην εταιρεία μου, ενώ δεν κάνει. Είχε προειδοποιηθεί για αυτό, από το καλοκαίρι, αλλά το έχει ανακοινώσει στο facebook του, όπως μου είπαν τα παιδιά μου».

Για την περιπέτειά του με τη Δικαιοσύνη, ο Βασίλης Γκουρούσης επεσήμανε «ζούμε στην Ελλάδα και θέλω να πω για την περιπέτεια μου τα εξής: Ό,τι έχω βγει με διάταξη του ανακριτή, που είναι μεγάλη υπόθεση αυτό το πράγμα και σπάνια συμβαίνει, κατάλαβαν ότι δεν έχω κάνει τίποτα και έχω να πω κάτι ακόμα εδώ. Δεν έχω κάνει μόνο αγωγές στην εφημερίδα που έγραψε το δημοσίευμα και τον δημοσιογράφο που το προώθησε, έχω κάνει σε όλα τα μέσα που μέχρι και σήμερα με αποκαλούν “απατεώνα”. Λοιπόν, θέλω να πω ότι το ποινικό μου μητρώο είναι κατάλευκο».

Όσον αφορά τον υποτιθέμενο γάμο του, σημείωσε «εγώ δεν παντρεύτηκα ξανά, δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο και αυτά είναι μυθεύματα και αυτοί που το έχουν κάνει θα έρθουν μπροστά στη δικαιοσύνη να το αποδείξουν. Όχι όμως μόνο αυτό, αλλά έχουν βάλει ότι έχουμε κάνει και πλαστά χαρτιά».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: