Βέφα Αλεξιάδου: «Έπαιρνα 3500 εuρώ από τη σύνταξη του άνδρα μου κι έγινε 1400 εuρώ»

May 1, 2024

Βέφα Αλεξιάδου: «Έπαιρνα 3500 εuρώ από τη σύνταξη του άνδρα μου κι έγινε 1400 εuρώ»


Διαφ.

Η Βέφα Αλεξιάδου μίλησε στο Πρωινό από το σπίτι της στη Χαλκιδική, με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

«Έχω πάρει βραβεία από όλα τα κράτη εκτός από την πατρίδα μου. Γι’ αυτό και την πρόταση του κι. Φίλιππου Καμπούρη τη θεώρησα βραβείο. Βράβευση για τη Βέφα που προσέφερε πολλά στην Ελλάδα» ανέφερε αρχικά η Βέφα Αλεξιάδου στον ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο:Όπως αποκάλυψε η γνωστή μαγείρισσα, είχε προτάσεις και από το ΠΑΣΟΚ και από τη Νέα Δημοκρατία όταν ήταν στα χάϊ της, όμως δεν δέχτηκε. «Η Βέφα είναι η γλώσσα της αλήθειας. Όσον αφορά στον γάμο των ομοφυλοφίλων, η Ελλάδα ήταν το τελευταίο μετερίζι της ορθοδοξίας, αλλά δυστυχώς το πατήσαμε κι αυτό. Νομίζω ότι θα ξαναγυρίσει ο Τσίπρας. Ξέρω πολύ καλά γιατί απέτυχε. Είχε πει ότι δε θα πειράξει τις συντάξεις κι έβαλε τον Κατρούγκαλο κόψε κόψε κόψε… Έπαιρνα 3.500 ευρώ από τη σύνταξη του άνδρα μου κι έγινε 1400 εύρω».

Όσον αφορά στον Ηλία Μαμαλάκη και την πρόσφατη δήλωσή του για την ηλικία της, η Βέφα Αλεξιάδου απάντησε: «Το είπε γιατί με αγαπάει πολύ. Ουσιαστικά εννοούσε ότι έχω ανέβει τόσο ψηλά, που πρέπει να κάτσω να τα χαρώ όλα αυτά, αλλά εγώ δε μπορώ να μην δουλεύω. Η δουλειά είναι μέσα στο αίμα μου».

«Είναι δυνατόν να μην πονάω που πέθαναν οι κόρες μου. Μεγάλο λάθος αυτό που λένε για εμένα. Πόσο έξω από τον αληθινό πόνο βρίσκονται; Ο πόνος είναι μέσα στην καρδιά μου και δεν πρόκειται να φύγει παρά μόνο όταν κλείσω τα μάτια μου. Πιστεύω όταν πάω εκεί πάνω, θα συναντήσω την οικογένειά μου και θα είμαι πάλι χαρούμενη» κατέληξε η Βέφα Αλεξιάδου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: