Δεν το ψυλλιάστηκε κανείς: Οι 3 λέξεις της Οικονομάκου πριν βγάλει διαζύγιο που έδειχνε ότι έχει ήδη χωρίσει

May 2, 2024
Κανείς δεν παρατήρησε το γεγονός: Οι τρεις λέξεις της Οικονομάκου πριν ανακοινώσει το διαζύγιο της αποκάλυπταν ότι είχε ήδη χωρίσει.

Δεν το ψυλλιάστηκε κανείς: Οι 3 λέξεις της Οικονομάκου πριν βγάλει διαζύγιο που έδειχνε ότι έχει ήδη χωρίσει


Διαφ.

Πριν ανακοινώσει το διαζύγιο της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok, όπου ερμήνευε το διαδικτυακά δημοφιλές τραγούδι Λουλούδι του δρόμου, καθισμένη μέσα στο αυτοκίνητό της.

Αθηνά

Βρεγμένα χαρτιά και λόγια πνιγμένα μέσα στου έρωτα το μαύρο βυθό, και λέω πως δε γράφτηκαν για μένα για να μπορέσω να περάσω και αυτό. Που όσα με νοιάζουν σε σένα όλα μοιάζουν και είναι επικίνδυνο να το αρνηθώ, να κάνω ξανά πως δε σε θέλω ν’ αποφασίσω να ντυθώ και να βγω. Να μην πιστεύω πως πονάει η αγάπη.

Τώρα είμαι μέσα στη νύχτα, στη μέση του κόσμου σα λουλούδι ανθισμένο. Πονάει η αγάπη κι αυτό είναι κάτι, παρηγοριά κι ελπίδα να περιμένω. Κι έτσι είμαι μέσα στη νύχτα, λουλούδι του δρόμου από σένα κομμένο, πονάει η αγάπη κι αυτό είναι κάτι παρηγοριά κι ελπίδα να περιμένω Σαν λουλούδι ανθισμένο… Γι’ άλλη αγάπη κομμένο… Αθόρυβα όμως νικάει ο χρόνος και είναι επικίνδυνο να μείνω εδώ. Το σπίτι μου τώρα είναι ο δρόμος για να μπορέσω να περάσω και αυτό…. τραγούδαγε τότε η Αθηνά Οικονομάκου.

@athinao1konomakou♬ πρωτότυπος ήχος – Athina Oikonomakou

Την εποχή εκείνη, κανείς δεν σκεφτόταν πως το τραγούδι αυτό και οι στίχοι του θα μπορούσαν να έχουν μια επιπλέον σημασία για την ίδια την Αθηνά, αφού η ζωή της φαινόταν να εξελίσσεται συμφωνικά.

Τον… τελείωσε με 1 λέξη: Η 1η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο και η λέξη που τα είπε… όλα

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την πρώτη της ανάρτηση, σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Μία αινιγματική ανάρτηση έκανε η Αθηνά Οικονομάκου

Ειδικότερα, πέντε μέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του ζευγαριού, η ηθοποιός ανάρτησε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία από παλαιότερη φωτογράφησή της και τη συνόδευσε με τη λεζάντα Grateful, δηλαδή ευγνώμων.

Η πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι μετρούσε δέκα χρόνια κοινής πορείας, εκ των οποίων τα έξι ήταν παντρεμένο και είχε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: