Ήταν η «κακιά» η στιγμή: Θάβουν τα παιδιά τους 2 οικογένειες, νεκρή μία 25χρονη κι ένας 30χρονος, θρηνούν 2 πόλεις

May 2, 2024

Ήταν η «κακιά» η στιγμή: Θάβουν τα παιδιά τους 2 οικογένειες, νεκρή μία 25χρονη κι ένας 30χρονος, θρηνούν 2 πόλεις


Διαφ.

Δύο νέοι άνθρωποι, μία 25χρονη και ένας 30χρονος, έχασαν τη ζωή του, σε δύο διαφορετικά τροχαία δυστυχήματα, στην Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Δύο νέοι άνθρωποι “χάθηκαν” σε τροχαία δυστυχήματα

Ειδικότερα, στην ΒΟΑΚ της Κρήτης, στο ύψος του Κακού Όρους, ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, το πρωί, με μια μηχανή, την οποία οδηγούσε ένας 47χρονος, με συνεπιβάτιδα μια 25χρονη.

Δυστυχώς, το ζευγάρι εκτινάχθηκε από την μηχανή, με την άτυχη κοπέλα να αφήνει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε πως η άτυχη κοπέλα είχε πεθάνει, ενώ ο 47χρονος διακομίσθηκε στο ΠΑΓΝΗ σε κρίσιμη κατάσταση.

Κόπηκε ξαφνικά το νήμα της ζωής των δύο νέων ανθρώπων

Στο μεταξύ, έχασε τη ζωή του, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ένας 30χρονος, στην Θεσσαλονίκη, όταν ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο.

Συγκεκριμένα, στην Παλαιά Εθνική οδό Βέροιας- Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, κοντά στη διασταύρωση του Αράχου, ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 30 ετών, στην προσπάθεια του να αποφύγει έναν πεζό, που για άγνωστο λόγο βρισκόταν στη μέση του δρόμου, εξετράπη της πορείας και έπεσε πάνω σε νταλίκα που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να συγκρουστούν.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής και του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, που απεγκλώβισαν τον οδηγό του ΙΧ, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ξεψύχησαν και κηδεύονται μαζί: Ξημέρωσε μαύρη μέρα στην Αριδαία, νεκροί μες τη νύχτα δύο φίλοι 20 και 21 ετών

Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης, λίγο πιο έξω από την Αριδαία. Δύο νέοι άνθρωποι, ηλικίας 20 και 21 ετών, έχασαν τη ζωή τους σε μια σύγκρουση οχημάτων, ενώ ένας άλλος νέος, 20 ετών, υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς.

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 10 το βράδυ, κοντά στο τρίτο χιλιόμετρο του τοπικού δρόμου Κωνσταντίας – Εξαπλατάνου, στον ευρύτερο χώρο της Αριδαίας, στο χωριό Μηλιά (στον δήμο της Αλμωπίας), όταν ένα επιβατικό αυτοκίνητο εκτράπηκε από την πορεία του για ακόμη άγνωστη αιτία.

Ο οδηγός του οχήματος χάνοντας τον έλεγχο, προκάλεσε αρχικά μία σύγκρουση με ένα τσιμεντένιο τοίχο (περίφραξη), και στη συνέχεια με μια στύλη δημόσιου φωτισμού, οπού και τελικά έμεινε ακινητοποιημένο.

20 και 21

Στον τόπο του συμβάντος κλήθηκαν επιχειρησιακές ομάδες της Πυροσβεστικής, με στόχο την απεγκλωβιστική διαδικασία του 20χρονου οδηγού και των δύο συνεπιβατών, οι οποίοι ήταν επίσης σε ηλικία 20 και 21 ετών αντίστοιχα. Όλοι οι εμπλεκόμενοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος των δύο τελευταίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 20χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Έδεσσας, ενώ οι ιατροί αποφάσισαν τη μετέπειτα μεταφορά του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Στην περιοχή έσπευσαν τόσο αστυνομικές όσο και πυροσβεστικές δυνάμεις για την εκτέλεση διαδικασιών απεγκλωβισμού, μαζί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Η κηδεία των δύο νέων θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στην Κωνσταντία Αλμωπίας. Για τους δύο νέους που πέθαναν μαζί θα κηδευτούν και μαζί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: