Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο κανονικά από εκεί που δεν το περίμενα καθόλου»

May 2, 2024

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο κανονικά από εκεί που δεν το περίμενα καθόλου»


Διαφ.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη σε συνέντευξή της στην Real L!fe και στην Νίκη Κώτσου, αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνεργασία της και πόσο πληγώθηκε από αυτήν, η οποία την έκανε πολύ επιφυλακτική στην καλλιτεχνική της πορεία.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη βρέθηκε λίγο πριν φάει ξύλο σε μία πρόσφατη συνεργασία

Πώς διαχειρίζεσαι τις δύσκολες συνεργασίες;

Οι αντοχές μου πια είναι πολύ περιορισμένες. Έχω βρεθεί σε πολύ δύσκολες συνθήκες και, μάλιστα, αρκετά πρόσφατα πηγαίνοντας τελείως ακάλυπτη, γιατί θεωρούσα ότι πάω στα καλύτερα και τελικά από εκεί που δεν το περίμενα καθόλου, βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο κανονικά, στην πράξη. Αυτό το κουβαλώ λίγο και σαν τραύμα. Είμαι πολύ πιο επιφυλακτική από ό,τι ήμουν, γιατί δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία.

Η αντίδραση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στις άσχημες συνεργασίες

Όσο ήμουν πιο μικρή, την οποιαδήποτε άσχημη καθημερινότητα στη δουλειά προσπαθούσα είτε να την ενστερνιστώ, είτε να αντιδράσω. Γενικά, όσο μπορώ, αντιδρώ. Ωστόσο, πάρα πολλές φορές υπάρχει μια βουβή βία, η οποία ενίοτε είναι χειρότερη από αυτήν που εκφράζεται. Αυτή μαζεύεται μέσα και δημιουργεί ασχημότερα πράγματα στο σώμα, στη ψυχή, το μυαλό.

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Η Βουγιουκλάκη δεν μου έλεγε τίποτα, απεχθάνομαι τους σελέμπριτι, ούτε εσένα σε συμπαθούσα

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη βρέθηκε στην εκπομπή «The 2night Show», χθες, Τρίτη, το βράδυ και μίλησε για την υποκριτική και το τι αναζητούσε μέσα από τη δουλειά της.

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «στο σχολείο δεν ήμουν ούτε καλή ούτε κακή. Δεν με ενδιέφερε πάρα πολύ και δεν ήθελα να είμαι καμία φοβερή μαθήτρια. Δεν πήγα πανεπιστήμιο. Επειδή ήξερα ότι θέλω να κάνω αυτήν τη δουλειά από πάντα. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ενώ από πάντα ήθελα να κάνω αυτή την δουλειά, ήξερα ότι δεν ήθελα να είναι απλά λάμψη. Ότι κάτι άλλο υπάρχει εκεί πιο βαθύ κι ουσιαστικό. Δηλαδή το εξωτερικό, ας πούμε, αυτό που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν μου έλεγε τίποτα από μωρό που το θυμάμαι».

Οι απαιτήσεις της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στη δουλειά της

Για τον τρόπο που θέλει να κάνει τη δουλειά της, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη επεσήμανε ότι «έχω απέχθεια για τη σελεμπριτοκατάσταση. Η υποκριτική δεν είναι σελεμπριτοκατάσταση, αυτό είναι πάρεργο. Αν δεν ξέρεις να το κάνεις, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις το άλλο. Εμάς τους παλιούς μας έχουν κόψει από την τηλεόραση. Ίσως γιατί νομίζουν ότι πληρωνόμαστε πάρα πολύ. Ίσως γιατί έχουμε απαιτήσεις πιο ανθρώπινες. Μπορεί να θεωρούμαι παράξενη στον χώρο. Θα μας ζητάει… θέρμανση και κ…χαρτο. Συγγνώμη κιόλας. Η Δάφνη ό,τι ζητάει, είναι τέτοια πράγματα. Δεν είναι δεδομένο ότι θα πηγαίνουμε κάπου που θα έχει τις συνθήκες της στοιχειώδους υγιεινής. Είναι όλο και χειρότερα τα πράγματα. Πάμε σε μια όλο και πιο χαμηλή ποιότητα των πραγμάτων. Φέτος έχει 45 σίριαλ. Ποιος τα βλέπει και τα 45. Υπάρχει μια λογική ότι γίνονται πολλές δουλειές και έχει πολύς κόσμος δουλειά, αλλά αν πληρώνονται ψίχουλα, δεν έχει κανένας δουλειά έτσι. Δεν έχω παράπονο. Νομίζω ότι είναι σημαντικό ανά πάσα στιγμή να ξέρεις πού βρίσκεσαι, τι κοστίζεις, τι δεν κοστίζεις, τι συμβαίνει γύρω σου. Ξέρω πώς κινούνται τα πράγματα. Απλώς το εντοπίζω για όποιον δεν το έχει δει. Όπως και στη δική μου τη γενιά στους 10 ανθρώπους οι 2 θα ήταν παρουσιάσιμοι. Αυτός που θα ενδιαφερθεί να πάει στο εξωτερικό και θα μάθει πολύ περισσότερα πράγματα από εμάς».

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη δεν συμπαθούσε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Παραδέχτηκε πως παλιότερα δεν συμπαθούσε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναφέροντας «έχω την αίσθηση ότι έχεις κάνει μια διαδρομή μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια… αυτό το εξομολογητικό που έχεις, δεν έχει να κάνει μόνο με το επάγγελμα και το ότι μπαίνεις μέσα στα σπίτια, αλλά με το ότι το ψάχνεις και ότι έχεις βασανιστεί λίγο. Γι’ αυτό σε συμπαθώ περισσότερο τώρα. Παλιότερα δε σε συμπαθούσα με αυτά που έκανες. Δε μου άρεσαν πολύ αυτά που έκανες», εξηγώντας ότι την ενοχλούσαν όσα έκανε σε υπερβολικό βαθμό, όπως να πετάει πράγματα από τα μπαλκόνια των τηλεθεατών, στην εκπομπή «Πολύ την Κυριακή».

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε “είναι τιμή μου που δεν με συμπαθούσες παλιότερα, γιατί άνθρωποι σαν κι εσένα -και ευτυχώς ήταν λιγότεροι από αυτούς που με συμπαθούσαν για αυτό είμαι ακόμα εδώ- μην το πάρεις στραβά, αλλά ήταν οι άνθρωποι που για εμένα ήταν λίγο στριφνοί και ξινοί. Για εμένα ήσουν στριφνή και ξινή και όταν μου έλεγαν “δεν αρέσεις στη φίλη μου την Δάφνη” έλεγα ότι “δεν με νοιάζει καθόλου”.

Αναφερόμενος σε ένα περίεργο περιστατικό που της συνέβη στο παρελθόν, αλλά δεν θέλησε να δώσει έκταση, δήλωσε “είχα stalker στο παρελθόν, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, ένας stalker αυτό προσπαθεί να κάνει, να πάρει μια αξία που δεν έχει. Κάποια στιγμή σταμάτησε”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: