«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

May 3, 2024

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της


Διαφ.

Ανείπωτη η θλίψη και ο θρήνος στο νησί της Κρήτης για τον χαμό της 44χρονης Παναγιώτας. Η τραγωδία συνέβη το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, όταν η 44χρονη περπατούσε από την πλατεία Κορνάρου προς το άγαλμα της Αρετούσας και του Ερωτόκριτου. Η γυναίκα πέθανε μπροστά στα μάτια του επτάχρονου παιδιού της καθώς προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Κλαίνε οι πάντες για την Παναγιώτα, έπεσε νεκρή μπροστά στο παιδί της

Σύμφωνα με όσα έγινε γνωστά στη συνέχεια η άτυχη γυναίκα ήταν η  Παναγιώτα Μαυροειδάκη, η οποία πέθανε χθες το πρωί όταν κατέρρευσε ενώ διέσχιζε το δρόμο κρατώντας το 7χρονο παιδί της από το χέρι και ενώ συζητούσε στο τηλέφωνο με μία θεία της.  Διερχόμενοι οδηγοί και περαστικοί που την είδαν κάτω στο έδαφος έσπευσαν να τη βοηθήσουν, μαζί με υπάλληλους και καταστηματάρχες της περιοχής.

Κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ έσπευσε αμέσως στο σημείο και μετέφερε την γυναίκα, ενώ το 7χρονο παιδί έμεινε σε κοντινή καφετέρια υπό την προστασία ενός αστυνομικού, που φαινόταν ότι είχε σοκαριστεί από το να βλέπει τη μητέρα του να καταρρέει. Σύμφωνα με  πηγές, η γυναίκα είχε ήδη εκπνεύσει όταν το ασθενοφόρο έφτασε στο νοσοκομείο. Τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να εντοπίσει η νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δύο νεαρές γυναίκες από τη γειτονική καφετέρια έσπευσαν στο σημείο για να δουν τι συμβαίνει. Εκείνη τη στιγμή έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με μια μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να ανοίγει δρόμο. Με την καθοδήγηση του αστυνομικού, τα δύο κορίτσια πήραν το 7χρονο αγοράκι, που είχε δει τη μητέρα του να πέφτει κάτω, και το οδήγησαν στην καφετέρια.

Όπως ανέφερε μια γυναίκα που παρέλαβε το παιδί: «Δεν έβγαζε λέξη, ήταν βουρκωμένος μα δεν έτρεχε το δάκρυ και το μόνο που μας είπε είναι ότι τον λένε Βασίλη, έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό 17 ετών, ο μπαμπάς του είναι στρατιωτικός και πως η γυναίκα αυτή ήταν η μαμά του…»

«Ήταν πολύ σοκαρισμένο… δε μιλούσε… δεν έκλαιγε, αλλά ήταν βουρκωμένο. Ο αστυνομικός παρέμενε μαζί μας. Είχε το κινητό της μητέρας, αλλά ήταν κλειδωμένο και δεν μπορούσε να βρει τα στοιχεία της. Περίμενε να χτυπήσει μήπως κάποιοι πάρουν για να μάθουν τα στοιχεία της γυναίκας και του παιδιού… Ύστερα από περίπου 1 με 1,5 ώρα ήρθε στο καφέ ο θείος του παιδιού. Ήταν ο αδελφός της γυναίκας… Έφυγαν όλοι μαζί. Το παιδί, ο θείος και ο αστυνομικός» Η νεαρή εργαζόμενη στην καφετέρια ανέφερε ότι ο 7χρονος παρέμεινε εκεί μέχρι να βρεθεί κάποιος συγγενής του. Η γυναίκα φέρεται να ζούσε στο Ηράκλειο, αλλά είχε πρόσφατα έρθει από την Κομοτηνή.

Τι αναφέρει η εργαζόμενη που παρέλαβε το παιδί

Οι στιγμές που βίωσε μια υπάλληλος σε γειτονική καφετέρια ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές: «Άκουσα κάποιον να φωνάζει ότι πρέπει άμεσα να βρούμε έναν γιατρό. Βγήκα έξω από το μαγαζί και είδα τη γυναίκα ξαπλωμένη στο έδαφος και το παιδάκι της πανικοβλημένο. Τρομοκρατήθηκα και η ίδια.

Πηγαίνοντας προς το σημείο, αντιλήφθηκα ότι είχαν ήδη καλέσει ασθενοφόρο, το οποίο ήρθε άμεσα, ενώ παράλληλα άνδρας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. άνοιγε τον δρόμο για το ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφερθεί η άτυχη μητέρα εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με το παιδάκι της σοκαρισμένο και τρομαγμένο να μένει πίσω, καθώς ήταν ανήλικο και δεν μπορούσε να επιβιβαστεί στο ασθενοφόρο»

«Το παιδί ήταν σε κατάσταση πανικού. Έτρεμε ολόκληρο και προσπαθούσαμε για ώρα να το συνεφέρουμε. Τα ματάκια του ήταν βουρκωμένα. Είχε αναφιλητά. Φοβόταν για τη μαμά του…», είπε η εργαζόμενη σε επιχείρηση και συνέχισε: «Το κινητό της μητέρας είχε κωδικό και δεν μπορούσαμε να ειδοποιήσουμε κάποιο δικό της άτομο. Περιμέναμε κάποιος να την πάρει τηλέφωνο για να τον ενημερώσουμε σχετικά με το τι της είχε συμβεί. Τελικά το παιδί έφυγε με τον θείο του, αδελφό της άτυχης γυναίκας, συνοδεία αστυνομικών. Φύγανε όλοι μαζί με το περιπολικό», πρόσθεσε η νεαρή γυναίκα.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 49χρονη βγήκε στο μπαλκόνι & έκανε βουτιά στο κενό από το 5ο όροφο, σοκ στη γειτονιά

Τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης, μια ανείπωτη τραγωδία συνέβη στη Θεσσαλονίκη, με μία γυναίκα να προβαίνει σε μια τραγική πτώση από τον πέμπτο όροφο.

Η «βουτιά θανάτου»

Σύμφωνα με αναφορές του thestival.gr, μια 49χρονη γυναίκα προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα στο διαμέρισμά της, που βρίσκεται σε πολυκατοικία στην οδό Σταματίου Ρεγκούγκου, στη Ξηροκρήνη, κόβοντας τις φλέβες των χεριών της. Στη συνέχεια, βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στον 5ο όροφο και έπεσε στο κενό, πεθαίνοντας ακαριαία.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και επιθεωρητές από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τα οποία απέκλεισαν την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

γυναίκα

Η ιατροδικαστική υπηρεσία Διαβατών διενεργεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια θανάτου της 49χρονης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: