Θα είναι Μάιος και θα μοιάζει με Νοέμβρης: «Μαύρος» μήνας γι’ αυτά τα 3 ζώδια, οι πιο άτυχοι όλου του χρόνου

May 3, 2024

Θα είναι Μάιος και θα μοιάζει με Νοέμβρης: «Μαύρος» μήνας γι’ αυτά τα 3 ζώδια, οι πιο άτυχοι όλου του χρόνου


Διαφ.

Ο μήνας Μάιος αντιπροσωπεύει μία περίοδο ελπίδας και ανανέωσης, καθώς η επικείμενη άφιξη του καλοκαιριού φέρνει μια θετική αύρα. Ο καιρός είναι ευνοϊκός, οι μέρες μακραίνουν και η φύση στολίζει το περιβάλλον με τα πιο εντυπωσιακά άνθη.

Ωστόσο, για ορισμένα ζώδια, ο φετινός Μάιος μπορεί να φέρει προκλήσεις και δυσκολίες, καθώς οι αστρολογικές επιδράσεις δεν είναι ευνοϊκές γι’ αυτούς.

Αν ανήκετε σε ένα από τα ακόλουθα ζώδια, να γνωρίζετε πως αντιμετωπίζετε μια περίοδο προκλήσεων, οι οποίες ωστόσο έχουν πολλά να σας διδάξουν.

Μάιος

Ζυγός

Γενικά έχετε πολλές απαιτήσεις από τους άλλους και αυτό θα σας δυσκολέψει πολύ στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Παρεξηγήσεις και προστριβές δεν θα λείψουν τον Μάιο, ενώ να περιμένετε και συναισθηματικές εμπλοκές. Όλα αυτά επειδή ο Άρης βρίσκεται στο απέναντι ζώδιό σας, τον Κριό και όλοι ξέρουμε πόσο επιρρεπής είναι αυτός ο πλανήτης στις εντάσεις. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά.

Καρκίνος

Εντάσεις στη δουλειά να περιμένετε, οι οποίες μπορεί να εξελιχθούν πολύ αρνητικά για εσάς, αν δεν διεκδικήσετε όσα σας αναλογούν. Το κλίμα θα γίνει εχθρικό και ανταγωνιστικό, γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή και ευγένεια. Το ίδιο κάντε και στην προσωπική σας ζωή, στην οποία θα πρέπει να πάψετε να αναπολείτε τα καλά που ζήσατε και να εξιδανικεύετε καταστάσεις, για να μπορέσετε να προχωρήσετε.

Ιχθύες

Η απογοήτευση και η κούραση σάς καταβάλλουν, με αποτέλεσμα να φέρεστε αντιεπαγγελματικά και να πρέπει να προσπαθήσετε διπλά για να πετύχετε και να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Φιλίες που δεν σας προσφέρουν τίποτα πια, χαλάνε και οι ιδέες που μέχρι πριν από λίγο καιρό είχατε αλλάζουν. Λίγο μπερδεμένα θα γίνουν τα πράγματα στη διάρκεια του Μαΐου, γι’ αυτό μην υπόσχεστε τίποτα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: