Τέλος το… όνειρο Πιρς Μπρόσναν: Κυκλοφόρησαν φώτο του με φαλάκρα και γυαλάκια, απογοητευμένες οι θαυμάστριες

May 3, 2024

Τέλος το… όνειρο Πιρς Μπρόσναν: Κυκλοφόρησαν φώτο του με φαλάκρα και γυαλάκια, απογοητευμένες οι θαυμάστριες


Διαφ.

Στα γυρίσματα της πρόσφατης ταινίας του με τίτλο «Giant», ο Πιρς Μπρόσναν εμφανίστηκε με μια εμφάνιση που δύσκολα αναγνωρίστηκε, ακόμη και από τους πιο πιστούς οπαδούς του.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε αραιά και ασπρισμένα μαλλιά, εμφανείς ρυτίδες, φορούσε γυαλιά και ήταν στην φόρμα του γυμναστηρίου.

Δείτε πως κυκλοφόρησε:

Πιρς Μπρόσναν

Ωστόσο, αυτή η εμφάνιση ήταν ειδικά για τις ανάγκες της νέας του ταινίας. Πρόκειται για μια ταινία πυγμαχίας που διηγείται την ιστορία μιας σημαντικής φιλίας στον κόσμο του αθλητισμού. Ο Μπρόσναν υποδύεται τον ρόλο του Μπρένταν Ίνγκλ, του Ιρλανδού προπονητή πυγμαχίας που συνεργάστηκε με τον Νασίμ Χαμέντ και τον βοήθησε να φτάσει στην κορυφή.

Η ταινία θα αναδείξει την ανοδική πορεία του πρωταγωνιστή στον κόσμο της πυγμαχίας, αναδεικνύοντας την ταπεινή καταγωγή του από την εργατική τάξη του Σέφιλντ. Επιπλέον, θα αποκαλύψει την ασυνήθιστη προπόνηση που δέχθηκε από τον Ίνγκλ, η οποία συνέβαλε στην επίτευξη της επιτυχίας του.

Το Deadline αναφάρει χαρακτηριστικά για τη νέα αυτή ταινία: «Το “Giant” είναι η αληθινή ιστορία της ταπεινής καταγωγής του Χαμέντ στους σκληρούς δρόμους της εργατικής τάξης του Σέφιλντ αι της ανακάλυψής του από τον Ίνγκλ, ο οποίος ήταν εργάτης στη βιομηχανία του χάλυβα και έγινε προπονητής πυγμαχίας.

Η απίθανη συνεργασία τους, μαζί με το ανορθόδοξο στυλ του Νασίμ, την αλαζονική προσωπικότητα και την απόλυτη κυριαρχία στο ρινγκ, τους ώθησε στην κορυφή της ελίτ της πυγμαχίας και σε πρωτοφανή επίπεδα φήμης, και όλα αυτά την ίδια στιγμή με την ανεξέλεγκτη ισλαμοφοβία και τον ρατσισμό της Βρετανίας των δεκαετιών του ’80 και του ’90».

Την “έκραζαν” χρόνια & τους αποστόμωσε: Αγνώριστη η σύζυγος του Πιρς Μπρόσναν μετά την τεράστια απώλεια κιλών

Ο Πιρς Μπρόσναν εμφανίστηκε πρόσφατα στα ετήσια βραβεία “Oscar Wilde” μαζί με τη σύζυγό του, Κίλι Σέι Σμιθ, προσφέροντας μια εντυπωσιακή κοινή εμφάνιση. Το ζευγάρι, που θεωρείται ένα από τα πιο αγαπημένα στο Χόλιγουντ, έχει μια μακρά ιστορία κοινής πορείας.

Κίλι Σέι Σμιθ: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Κίλι Σέι Σμιθ, στο παρελθόν, είχε αντιμετωπίσει αρνητικά σχόλια σχετικά με το σώμα της, κάτι που είχε εξοργίσει τον Πιρς Μπρόσναν. Ωστόσο, η πιο πρόσφατη εμφάνισή της αποτυπώνει μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση μετά την απώλεια πολλών κιλών.

Στην τελευταία εμφάνισή τους στην τελετή βραβείων “Oscar Wilde”, ο Πιρς Μπρόσναν εντυπωσίασε με το στιλ του, φορώντας μαύρα ρούχα, ενώ η σύζυγός του φαίνεται να έχει χάσει πολλά κιλά. Η εμφάνισή τους κέντρισε τα βλέμματα και τα σχόλια, αναδεικνύοντας τη φρεσκάδα και την αλλαγή στο στυλ της Κίλι Σέι Σμιθ.

Πιρς Μπρόσναν: Η γνωριμία του με την Κίλι Σέι Σμιθ

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1994, τρία χρόνια αφότου ο Μπρόσναν έχασε την πρώτη του σύζυγο, Κασάντρα Χάρις, από καρκίνο ωοθηκών. Τον Αύγουστο του 2001 παντρεύτηκαν στην Ιρλανδία και έχουν δύο γιους, τον Ντίλαν, 25 ετών, και τον Πάρις, 21 ετών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: