“Δε βάζουν μουσική τέτοια μέρα”: Κράξιμο στην Κόνι Μεταξά Μ.Παρασκευή, η παρατήρηση στο διαδίκτυο & η απάντηση

May 4, 2024

“Δε βάζουν μουσική τέτοια μέρα”: Κράξιμο στην Κόνι Μεταξά Μ.Παρασκευή, η παρατήρηση στο διαδίκτυο & η απάντηση


Διαφ.

Η Κόνι Μεταξά δέχτηκε μία παρατήρηση από τους ακόλουθούς της στο instagram, σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, το απόγευμα.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό της, στο οποίο ακούει μουσική, προκαλώντας την αντίδραση των ακολούθων της, καθώς σύμφωνα με τη θρησκεία, σήμερα δεν επιτρέπεται να ακούμε μουσική, λόγω πένθους για τη σταύρωση του Ιησού Χριστού.

«Δε βάζουν μουσική σήμερα» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο συγκεκριμένος ακόλουθος στην κόρη του Λευτέρη Πανταζή, με την ίδια να αναρτά το εν λόγω σχόλιο στα stories της γράφοντας «Τι ακούω;!».

Η παρατήρηση στην Κόνι Μεταξά

Κόνι Μεταξά παρατήρηση

Καταπέλτης η Κόνι Μεταξά για τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή: «Πονεμένη ιστορία, δε γινόταν να τον συγχωρέσω»

Καλεσμένος στην βραδινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής. Ο ίδιος εξομολογήθηκε για την ζωή του πολλές κρυφές λεπτομέρειες. Οι δηλώσεις όμως της κόρης του Κόνι Μεταξά είναι αυτές που θα συζητηθούν πολύ.

Ειδικότερα, η νέα τραγουδίστρια αναφέρει: «O πατέρας Λευτέρης είναι λίγο μια πονεμένη ιστορία, δεν θα πω ψέματα. Με ρωτάνε πώς είναι να έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή, δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί δεν ξέρω πώς είναι να μην έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή. Για μένα αυτό ήταν η πραγματικότητά μου, η ζωή μου, η καθημερινότητά μου με έναν πατέρα ο οποίος είναι super star».

Ενώ έπειτα συμπληρώνει: «Υπήρχε ένα μικρό ποσοστό που μπορούσε να αφιερώσει στην οικογένεια και στο παιδί του που είναι φυσιολογικό και εννοείται πως τώρα που κάνω και εγώ αυτή τη δουλειά καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να κρατάς μια ισορροπία. Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να είμαι εντάξει με αυτό, αλλά πλέον ως καλλιτέχνης κι εγώ μπορώ να τον δικαιολογήσω, μπορώ να τον συγχωρέσω γιατί κάτι το οποίο δεν μου το έχει δώσει σε αυτόν τον τομέα, μου το έχει δώσει αλλού και με έχει μάθει πώς μπορώ να είμαι καλός επαγγελματίας και να δω τι δεν θέλω να κάνω εγώ όταν κάνω οικογένεια».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα: Λευτέρης Πανταζής – Κόνι Μεταξά η σχέση τους


Πηγή

Διαβάστε επίσης: