“Εσείς πού θα πάτε για Πάσχα”: Σάλος με τις διακοπές της Τούνη στις Σεϋχέλλες- “Εξωτικό Αγρίνιο”, της απαντούν

May 4, 2024

“Εσείς πού θα πάτε για Πάσχα”: Σάλος με τις διακοπές της Τούνη στις Σεϋχέλλες- “Εξωτικό Αγρίνιο”, της απαντούν


Διαφ.

Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να αναρτά βίντεο και φωτογραφίες στο instgram από τις εξωτικές διακοπές της στις Σεϋχέλλες, παρά το τρολάρισμα των ακολούθων της, χθες, Μεγάλη Πέμπτη.

Η επιχειρηματίας και influencer τους ρώτησε πού θα κάνουν διακοπές, ενώ πόζαρε σε έναν φοίνικα, με τους ακολούθους να απαντούν «στο εξωτικό Αγρίνιο» και «στην αυλή».

Ωστόσο, συνέχισε να δημοσιεύει stories στο Instagram, από τις παραλίες που έκανε μπάνιο μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη, αλλά και το δωμάτιο που διανυκτερεύουν.

Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, το πρωί, πήγε με τον γιο της για πρωινό, κάτι το οποίο ανέβασε σε κλιπ, ενώ σε άλλο βίντεο έδειξε τον σύντροφό της να περπατά μπροστά της μαζί με το παιδί τους.

Τα νέα βίντεο της Ιωάννας Τούνη μετά τα σχόλια των ακολούθων της

Τα αρνητικά σχόλια προς την Ιωάννα Τούνη στο Instagram

Χθες, Μεγάλη Πέμπτη, η Ιωάννα Τούνη φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε σε μια εξωτική παραλία στις Σεϋχέλλες, ξαπλωμένη σε φοίνικα και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Instagram, τις οποίες συνόδευσε με τη λεζάντα «Ναι! Είναι τόσο μαγικά, όσο φαίνεται. Εσύ συμπεθέρα θα πας πουθενά για Πάσχα?», προκαλώντας τσουνάμι σχολίων.

Ιωάννα Τούνη ανάρτηση

Οι ακόλουθοί της άρχισαν να την κοροϊδεύουν σχετικά με το πού θα πάνε το Πάσχα. Ένας από αυτούς της απάντησε ότι θα πάει μέχρι το σπίτι του θείου του «που είναι 2 τετράγωνα πιο κάτω» και άλλοι της έγραψαν για τα «εξωτικά χωριά τους» με χιουμοριστική διάθεση.

«Εγώ που λες συμπεθέρα, θα πάω μέχρι τα Σαγαίικα Αχαΐας» έγραψε μια ακόλουθος, «Στο εξωτικό Αγρίνιο» έγραψε κάποια άλλη, «Συμπεθέρα, εγώ θα πάω μέχρι την αυλή που θα ψήνουμε» έγραψε ένας τρίτος.

Ιωάννα Τούνη ανάρτηση

Ιωάννα Τούνη ανάρτηση

Ιωάννα Τούνη ανάρτηση

700€ παπούτσια, 3000€ τσάντα: Η Ιωάννα Τούνη πήγε “λουσάτη” σε εγκαίνια, όμως κάποιος άλλος έκλεψε την παράσταση

Σε χαλαρή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης Street Love του Ιωάννη Sake Καραμπέτσου, στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στο Κολωνάκι.

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης, υποδέχτηκε το κοινό και ξενάγησε τους επισκέπτες, δίνοντας μια γεύση από τον πολύχρωμο κόσμο του. Τα πρωτότυπα έργα του, ζωγραφικής, αλλά και γλυπτά και κολάζ, είναι φτιαγμένα με υλικά όπως τσιμέντο, ρητίνες, ξύλο, spray, neon, μαρκαδόρους, δεμένα σε πολυδύναμες συνθέσεις με τον δικό του εντελώς προσωπικό, μοναδικό χαρακτήρα.

Στο πλευρό του Sake, στάθηκε η οικογένεια των γκαλεριστών, ο Βαγγέλης και ο Γρηγόρης Καπόπουλος, η Μαρίνα και η Νίκη Καποπούλου. Παρόντες ήταν και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη και τον γιο τους, Πάρη.

Για την εμφάνισή της, η Ιωάννα Τούνη επέλεξε leather like σακάκι με μίνι φούστα, λεπτό καλσόν σε μαύρο χρώμα και slingbalck γόβες σε ουδέτερους τόνους με logos. Οι γόβες έχουν την υπογραφή του οίκου Gucci αξίας 730 ευρώ περίπου.

Η Ιωάννα Τούνη ολοκλήρωσε το look με εντυπωσιακή καπιτονέ τσάντα Saint Laurent αξίας 2.950 ευρώ περίπου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: