“Δεν αφορά κανέναν”: Οργισμένος ο Άρης Σοϊλέδης, απαντά 1η φορά μετά τον σάλο με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν

May 4, 2024
Κανείς δεν έχει σχέση με αυτό: Ο Άρης Σοϊλέδης απαντά εκνευρισμένος για πρώτη φορά μετά τον χαμό με τις διαρρεύσεις φωτογραφιών.

Δεν αφορά κανέναν: Οργισμένος ο Άρης Σοϊλέδης, απαντά 1η φορά μετά τον σάλο με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν


Διαφ.

Έξαλλος ο Άρης Σοϊλέδης με τις φήμες και τα δημοσιεύματα που θέλουν να έχει προχωρήσει τη ζωή του, μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά.

Όλα άρχισαν μετά τις φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή με μια γοητευτική ύπαρξη στο θέατρο, η οποία φημολογείται ότι είναι η νέα του σύντροφος.

Ξέσπασε ο Άρης Σοϊλέδης

Χθες, Μ. Πέμπτη, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, ο ποδοσφαιριστής έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να τοποθετηθεί δημόσια για όσα λέγονται για την προσωπική του ζωή, μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά.

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη

Όπως υπογράμμισε ο ποδοσφαιριστής: Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του. Πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο. Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων. Ευχαριστώ.

Άρης

Βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ, προδόθηκαν από μια κίνηση: Χώρισαν λίγο πριν τον γάμο Άρης Σοιλέδης – Μαρία Αντωνά;

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης, αγαπημένο ζευγάρι τα τελευταία χρόνια, φαίνεται πως αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους προχώρησαν σήμερα σε αιφνίδιες κινήσεις που πρόδωσαν την κρίση στη σχέση τους.

Τόσο η Μαρία Αντωνά, όσο και ο Άρης Σοϊλέδης, τις τελευταίες ώρες σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ κατέβασαν και τις κοινές τους φωτογραφίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, από το ευρύτερο περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαιώνεται ο χωρισμός. Αφήνεται, ωστόσο, ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης στο μέλλον.

Μου είχε λείψει πολύ αλλά όσο καιρό είσαι μέσα σταματάς να σκέφτεσαι και δεν μπορείς να φέρεις στον νου σου το πρόσωπο του ανθρώπου σου. Όλα τα παιδιά λέγαμε ότι δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε 100% το πρόσωπο του δικού μας ανθρώπου ή να θυμηθούμε τη φωνή του επειδή δεν έχουμε καμία επικοινωνία, είχε δηλώσει πριν από μερικές μέρες η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: