«Η Ελένη στην τελευταία της εκπομπή…»: Πικραμένη η Βέφα Αλεξιάδου, αποκάλυψε 1η φορά τι της έκανε η Μενεγάκη

May 4, 2024

«Η Ελένη στην τελευταία της εκπομπή…»: Πικραμένη η Βέφα Αλεξιάδου, αποκάλυψε 1η φορά τι της έκανε η Μενεγάκη


Διαφ.

Η Βέφα Αλεξιάδου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και στον Βαγγέλη Καράλη. Στο πλαίσιο αυτής της συνομιλίας, η γνωστή σεφ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Ελένη Μενεγάκη.

– Εκτός από θετικές στιγμές στην καριέρα σας, έχουν υπάρξει πρόσωπα και καταστάσεις που σας έχουν πικράνει;

«Όταν τελείωσε η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη, όλοι οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν “γιατί μάλωσες με την Ελένη;”. Δεν έχω μαλώσει μαζί της, δεν έχω μαλώσει με κανέναν στη ζωή μου. Ήρθε η ώρα και οι δρόμοι μας χωρίστηκαν, δεν έχουμε σήμερα επικοινωνία, αλλά δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Με πίκρανε, βέβαια, το γεγονός ότι όταν έκανε την τελευταία της εκπομπή στην πρώτη της τηλεοπτική αποχώρηση, δεν με ανέφερε. Δεν πειράζει όμως, η αγάπη είναι μεγάλη.»

Βέφα Αλεξιάδου

– Πώς σχολιάζετε την απόφασή της να σταματήσει τηλεοπτικά;

«Εγώ θα προτιμούσα η Ελένη, όταν σταμάτησε την πρώτη φορά, να μην επέστρεφε ξανά. Θεωρώ, όταν είσαι μεγάλος και τρανός σε αυτό που κάνεις, είναι καλό να αποχωρείς όταν είσαι ψηλά και να μην αφήσεις το πρεστίζ σου να πέσει. Ένας μεγάλος, φτασμένος, πρέπει να φεύγει την κατάλληλη στιγμή, προτού αρχίσει να πέφτει. Συνολικά έχω κάνει 17 χρόνια τηλεόραση, αλλά τα σπουδαιότερα πράγματα τα έκανα όταν τελείωσα την τηλεόραση με τη συγγραφή των βιβλίων μου» ανέφερε η Βέφα Αλεξιάδου.

«Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό στην ηλικία της»: Τα σκληρά λόγια του Μαμαλάκη στην Βέφα Αλεξιάδου & η απάντηση

Η Βέφα Αλεξιάδου, η γνωστή σεφ και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, απάντησε στις δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη για την απόφασή της να εμπλακεί στην πολιτική και συγκεκριμένα στις Ευρωεκλογές. Ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε αναφερθεί στην ηλικία της Βέφας, λέγοντας ότι «λυπάται που έμαθε ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική, δεν έπρεπε να το κάνει στην ηλικία της».

Βέφα Αλεξιάδου: Η απάντηση της

Η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα μίλησε στο «Πρωινό ΣουΣού» και τον Ηλία Σκουλά. «Είμαι πολύ χαρούμενη για την τιμή αυτή την περίμενα πολύ καιρό από την πατρίδα μου. Έχω προβάλει τη χώρα μου σε έξι χώρες σε όλο τον κόσμο, μέσω της μαγειρικής μου. Όπου πας στο εξωτερικό, θα φας ελληνική κουζίνα κι αυτό το κατάφερε η Βέφα μέσα από την τηλεόραση», είπε αρχικά η Βέφα Αλεξιάδου.

Τέλος για τις δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη, η Βέφα Αλεξιάδου απάντησε: «Αυτά που είπε ο κύριος Μαμαλάκης, τα είπε με αγάπη, όπως θα έλεγα κι εγώ. Δεν τα είπε ο κύριος Μαμαλάκης με κακία, είμαστε πρώτοι φίλοι. Μην ψάχνεις να βρεις κάτι μεταξύ εμού και του Μαμαλάκη, είμαστε αγκαλίτσα».

Δείτε τα όσα είπε:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: