Τρείς λέξεις ήταν αρκετές: Το συγκινητικό αντίο του Θανάση Ευθυμιάδη στην Άννα Παναγιωτοπούλου

May 4, 2024

Τρείς λέξεις ήταν αρκετές: Το συγκινητικό αντίο του Θανάση Ευθυμιάδη στην Άννα Παναγιωτοπούλου


Διαφ.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης θέλησε να αποχαιρετίσει δημόσια την Άννα Παναγιωτοπούλου, που πέθανε σε ηλικία 76 ετών, σήμερα, Μ. Σάββατο.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρέτισε την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ειδικότερα, ο ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Dolce Vita», που τραβήχτηκε 29 χρόνια πριν και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Ακριβώς 29 χρόνια πριν, τον Μάιο τού 1995, είχαμε κάνει το πρώτο μας γύρισμα για το Ντόλτσε Βίτα.. Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς. Καλό σου ταξίδι».

Ο ηθοποιός και η Άννα Παναγιωτοπούλου υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρι στη σειρά που έκανε πρεμιέρα το 1995.

Η «Χριστίνα» μια χήρα που διευθύνει εργοστάσιο και ο «Αντώνης», ο σύντροφος της κόρη της ερωτεύονται παράφορα. Ο έρωτάς τους όμως είναι κρυφός στην πλοκή της ιστορίας και εν τέλει, παρά τα όσα πέρασαν μαζί, οι δρόμοι τους χωρίζονται.

Μέχρι και σήμερα, στα social media κυκλοφορούν ατάκες της σειράς “Ντόλτσε Βίτα”, που είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές.

Η ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ψέλλισε μόνο 3 λέξεις: Συντετριμμένος ο Θανάσης Ευθυμιάδης, έμαθε από το τηλέφωνο ότι πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου

Ανείπωτη θλίψη προκαλεί στον καλλιτεχνικό και θεατρικό κόσμο η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή. Ο Σταμάτης Κραουνάκης γνωστοποίησε την απώλεια της αγαπημένης ηθοποιού με μια λιτή ανάρτηση στο Facebook.

«Έφυγε η Άννα» έγραψε o μουσικοσυνθέτης, ενώ ανέβασε και ένα βίντεο με την ηθοποιό από παλιότερη συναυλία στο Ηρώδειο.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Θανάση Ευθυμιάδη, ο οποίος δυστυχώς δεν είχε ενημερωθεί για την απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου.

«Καλό της ταξίδι» αρκέστηκε να πει συντετριμμένος ο ηθοποιός και συγγραφέας στο TLIFE, μη μπορώντας να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή η «Χριστίνα» του.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Παναγιωτοπούλου συνεργάστηκαν με επιτυχία στη δημοφιλή σειρά του Mega «Ντόλτσε Βίτα», η οποία αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: