Άννα Παναγιωτοπούλου: Η στιγμή που τον βρήκε vεκρo δίπλα της, “Βλέπω τα πόδια του στον καναπέ, ήταν δίπλα μου vεκρoς

May 5, 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Η στιγμή που τον βρήκε vεκρo δίπλα της, “Βλέπω τα πόδια του στον καναπέ, ήταν δίπλα μου vεκρoς


Διαφ.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, τα τελευταία χρόνια είχε απομακρυνθεί από τα media και τις δημόσιες εμφανίσεις.

Οι ρόλοι σταθμός στην καριέρα της Άννας Παναγιωτοπούλου

Η ηθοποιός έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές, αρχικά στη κρατική και στη συνέχεια στην ιδιωτική τηλεόραση.

Σταθμός της τηλεοπτικής της καριέρας θεωρείται η ενσάρκωση της Μαντάμ Σουσού στην ομότιτλη διασκευή του μυθιστορήματος του Δημήτρη Ψαθά τη σεζόν 1986-87 (μαζί με τους Θανάση Παπαγεωργίου, Άγγελο Αντωνόπουλο, Νατάσα Ασίκη κ.ά.).

Τεράστια επιτυχία σημείωσαν επίσης οι σειρές: Οι τρεις Χάριτες (στο πλευρό των Μίνας Αδαμάκη, Νένας Μεντή, Άννας Κυριακού) και Ντόλτσε Βίτα (μαζί με Κατιάνα Μπαλανίκα, Μαρία Καβογιάννη, Μαρία Φωκά, Θανάση Ευθυμιάδη, Κατερίνα Ζιώγου, Παύλο Ορκόπουλο, Γαλήνη Τσεβά κ.ά.), που θεωρούνται «κλασικές».

Την σεζόν 2003-2004, συμπαρουσίαζε μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, τον Χρήστο Ευθυμίου, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, τον Κλέονα Γρηγοριάδη και την Ματθίλδη Μαγγίρα, το τηλεπαιχνίδι Το show των εκατομμυρίων, το οποίο έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2003 από το MEGA.

Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί στις ταινίες Safe Sex, Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο, Οξυγόνο, Αυστηρώς Κατάλληλο, Αγρίμια Ελληνικό διήγημα.

Πως έχασε τον σύζυγό της η Άννα Παναγιωτοπούλου

Το 2014 η Άννα Παναγιωτοπούλου, που είχε μειώσει τις δημόσιες εμφανίσεις, έχασε τον σύζυγό της, ενώ χρόνια μετά αποκάλυψε το πώς πέθανε.

Όπως είχε υπογραμμίσει η ηθοποιός «ήταν ο άνθρωπός μου και ήμουν ο άνθρωπός του. Είχαμε μία πολύ καλή, ήσυχη και ελεύθερη σχέση. Δεν είχαμε κοινές παρέες, ο μόνος κοινός άνθρωπος που είχαμε ήταν ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, που ήταν πολύ δικός μου φίλος και έγινε και δικός του μέσω εμού. Από παιδί είχα πολύ φιλική και αγαπησιάρικη σχέση με τον Λουκιανό και είναι από τους θανάτους που μου στοίχισαν πάρα πολύ. Δίδασκα σε μία σχολή και κάναμε ένα μεγάλο τραπέζι. Το βράδυ που γύρισα, νόμιζα πως δεν ήταν στο σπίτι και ξάπλωσα. Ξυπνάω το πρωί και βλέπω τα πόδια του στον καναπέ, λέω «Τάκη, κάνε μου έναν καφέ» και τον βλέπω και είναι νεκρός».

Στο μεταξύ, η Μαρία Καβογιάννη, η οποία συνεργάστηκε με την Άννα Παναγιωτοπούλου στη σειρά “Ντόλτσε Βίτα”, με ανάρτησή της στα social media αποχαιρετά δημόσια την ηθοποιό.

Όπως υπογραμμίζει η ηθοποιός «Άννα μου… δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης γιατί αναστηθήκαμε όλοι μέσα από τους ρόλους σου,το ταλέντο σου και την γενναιοδωρία σου. Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα…», δημοσιεύοντας φωτογραφία τους από τη σειρά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: