Γερμανού: «Όταν το κατάλαβα, είπα “Ώπα Ναταλία”, μπλέχτηκα και όχι άθελα μου, δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω»

May 5, 2024

Γερμανού: «Όταν το κατάλαβα, είπα “Ώπα Ναταλία”, μπλέχτηκα και όχι άθελα μου, δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω»


Διαφ.

Για την αυτοαναφορικότητα και τους καβγάδες στην τηλεόραση απάντησε η Ναταλία Γερμανού, σε συνέντευξη που έδωσε στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο “Τύπος TV” που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

Στεναχωρήθηκες με κάτι από αυτά που γράφτηκαν και ακούστηκαν φέτος για εσένα ή για την εκπομπή; Με αφορμή δηλώσεις και τοποθετήσεις σου, σχολιαστήκατε αρκετά.

Και θα στεναχωρηθώ και θα απογοητευτώ και θα πικραθώ. Θα ξημερώσει μία άλλη μέρα όμως, και θα πω μέρος της δουλειάς είναι όλα. Έχουμε χάσει τη μπάλα όμως στο κομμάτι της αυτοαναφορικότητας της TV. Αντί να συνειδητοποιήσουμε και να θυμηθούμε το ρόλο μας, που είναι η ψυχαγωγία και η ενημέρωση του κόσμου, απαντάμε ο ένας στον άλλον, ασκούμε κριτική η μία εκπομπή στην άλλη. Δεν είναι αυτός ο ρόλος της τηλεόρασης.

Κι αν ο κόσμος σηκώνει τα χέρια και μας ρίχνει ένα φάσκελο κάποιες φορές, είναι για να μας πει ότι πρέπει να σταματήσουμε να τη λέμε ο ένας παρουσιαστής στον άλλον. Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει όλο αυτό. Το κοινό θέλει να ψυχαγωγηθεί ή να ενημερωθεί, να γελάσει ή να συγκινηθεί, όταν ανοίγει την τηλεόραση. Οπότε κι εμείς τη χάσαμε τη μπάλα και κάπου εκεί και εγώ μπλέχτηκα, όχι άθελά μου.

Δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω. Πάτησα τη μπανανόφλουδα και τοποθετήθηκα και απάντησα. Όταν το κατάλαβα, είπα “ώπα Ναταλία” και θυμήθηκα το ρόλο αυτής της εκπομπής.

Τεράστια βιβλιοθήκη, παντού πορτρέτα του Φρέντυ, κάτασπρος καναπές: Η Ναταλία Γερμανού μας έβαλε στο σαλόνι της

Η Ναταλία Γερμανού φαίνεται να εκτιμά τα social media, αλλά σπανίως αποκαλύπτει προσωπικές πτυχές της ζωής της μέσω φωτογραφιών.

Συνήθως, η παρουσιάστρια δημοσιεύει στιγμιότυπα από την εκπομπή της ή επιλέγει να μοιραστεί στιγμές που επιθυμεί χωρίς, ωστόσο, να δίνει πολλές λεπτομέρειες.
Αυτή τη φορά, ωστόσο, μας εξέπληξε ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού της, και συγκεκριμένα από το σαλόνι της.
Ναταλία Γερμανού
Πρόσφατα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» αποκάλυψε μπροστά στις κάμερες τις αλλαγές που ετοιμάζονται για την εκπομπή της εν όψει της νέας σεζόν.

«Συνεχίζουμε τη νέα σεζόν, ίσως υπάρξει κάποια διαφοροποίηση μπροστά, θα δούμε, δεν μπορώ να σας πω ακόμα πολλά. Αλλά, σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές θεματικές, στο περιεχόμενο και σίγουρα θα υπάρξει ένα extreme make over στο πλατό, στους τίτλους, στο πλατό. Θα αλλάξουμε πολλά. Δεν ξέρω αν θα έχουμε αφαιρέσεις. Έχουμε ένα υποψήφιο ευρωβουλευτή, είναι όλα σε αναμονή», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» και συνέχισε:

«Αφουγκραζόμαστε την επικαιρότητα αλλά χωρίς να κάνουμε σκληρή δημοσιογραφία γιατί δεν είμαστε ακριβώς αυτοί οι άνθρωποι. Υπάρχουν δημοσιογραφικές εκπομπές που χειρίζονται αυτά τα θέματα καλύτερα. Νομίζω ότι όλοι εμείς στο “Καλύτερα δε Γίνεται” προτιμάμε να ασχολούμαστε με θέματα που μας πάνε, να κάνουμε το σχόλιό μας, πιστεύω ότι ο κόσμος το περιμένει από εμάς. Ίσως η εκπομπή γίνει λίγο πιο magazino. Βέβαια οι συνεντεύξεις θα παραμείνουν.»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: