«Είχε το εξής μαγικό»: Η Ζωή Κρονάκη μας συστήνει για 1η φορά τον κούκλο σύζυγό της και την ζήλεψαν όλες οι γυναίκες

May 5, 2024

«Είχε το εξής μαγικό»: Η Ζωή Κρονάκη μας συστήνει για 1η φορά τον κούκλο σύζυγό της και την ζήλεψαν όλες οι γυναίκες


Διαφ.

Η Ζωή Κρονάκη βρέθηκε στην εκπομπή «Μπαμπάδες», σήμερα, Μεγάλο Σάββατο και μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική της πορεία, ενώ έμεινε άφωνη όταν ο σύζυγός της «μπούκαρε» απροειδοποίητα στο πλατό.

Ασφάλεια και σιγουριά ένιωσε η Ζωή Κρονάκη από τον σύζυγό της

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ «όταν γνωρίστηκα με τον Τάσο, εκείνος είχε το εξής μαγικό, που δεν είναι πολύ εύκολο να το συναντήσεις: ήξερε τι ήθελε. Έχω πολλές φίλες στην ηλικία μου και δεν έχουν ακόμα κάποια σοβαρή σχέση ή δεν έχουν παντρευτεί. Ο Τάσος ήξερε ότι «θέλω αυτό από σένα» και το είχε ξεκαθαρίσει. Όλα κύλησαν πολύ εύκολα, πολύ γρήγορα και πολύ ξεκάθαρα. Αισθάνθηκα αυτή την ασφάλεια και τη σιγουριά ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που πατάει στα πόδια του στα αλήθεια, γιατί μέχρι εκείνο το σημείο ένιωθα ότι εγώ ορίζω τα πράγματα. Εκεί κατάλαβα ότι μπορεί να υπάρξει ένας συνοδοιπόρος και αφέθηκα. Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είμαστε ένα ζευγάρι που δεν έχουμε πάρει ποτέ κανένα δώρο, δεν έχουμε γιορτάσει επέτειο, μας τη θυμίζει η κουμπάρα μας. Είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς, αγκαλιάζει και φιλάει τα παιδιά συνέχεια, λέει πολύ το «σ’ αγαπώ», είναι ένας αυστηρός αλλά και δοτικός μπαμπάς».

Η έκπληξη της Ζωής Κρονάκη όταν είδε τον σύζυγό της στο πλατό

Εκείνη τη στιγμή, ο Τάσος Ιορδανίδης κάλεσε στο πλατό τον σύζυγο της δημοσιογράφου, Τάσο Παναγιώταρη, με την ίδια να παγώνει.

Όπως υπογράμμισε η Ζωή Κρονάκη «στην αρχή μου ζήτησε τον αριθμό μου και του τον έδωσα με ένα λάθος ψηφίο επίτηδες» και ο σύζυγός της επεσήμανε ότι τη διεκδίκησε αρκετά μέχρι να καταφέρουν να είναι μαζί, προσθέτοντας «μόλις την είδα, είπα: εδώ είμαστε».

«Έβριζε ιερά και όσια, έβαλα τα κλάματα»: Συγκλονίζει η Ζωή Κρονάκη για την ακραία βίαιη συμπεριφορά που δέχθηκε

Η Ζωή Κρονάκη εκτός από παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης είναι και μια από τις πιο αγαπημένες φωνές του ραδιοφώνου εδώ και δυο δεκαετίες.

Η παρουσιάστρια φιλοξενήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ2 και μίλησε στη Τζένη Θεωνά για τη ζωή της ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη  βίαιη συμπεριφορά που κλήθηκε να διαχειριστεί σε τηλεοπτικό γύρισμα. Μάλιστα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια, ομολογουμένως, προκαλούν σοκ.

Ζωή Κρονάκη: Σοκάρει για την ακραία βίαιη συμπεριφορά που δέχθηκε

Πιο συγκεκριμένα, η Ζωή Κρονάκη εξομολογήθηκε πως «το συνεργείο που βρίσκεται ακριβώς από πίσω ήταν και το συνεργείο με το οποίο βιώσαμε αυτή την κατάσταση. Και μάλιστα ήταν μια στιγμή συγκλονιστική για μένα, δεν μου είχε ξανασυμβεί. Δηλαδή να υπάρξω σε έναν εργασιακό χώρο, να έχουμε προσυμφωνήσει ότι το γύρισμα θα γίνει σε αυτόν τον χώρο και ο άνθρωπος που μας υποδέχθηκε να λειτουργήσει με ακραία βία. Με το να χτυπάει κάμερες, να βρίζει τον σκηνοθέτη, να τον πιάσει από τον γιακά, να βρίζει ιερά και όσια. Εγώ έβαλα τα κλάματα σε εκείνη την φάση».

«Ένιωσα ανίσχυρη και αδύναμη να υπερασπιστώ και τον εαυτό μου. Το μόνο που ζητούσα είναι να σταματήσει, «ας σταματήσουμε το γύρισμα, δεν χρειάζεται να πάμε παρακάτω» έλεγα. Ο άνθρωπος αυτός ήταν σε παροξυσμό. Αφότου κατεβήκαμε, μπορέσαμε τελικά και απελευθερωθήκαμε από τον χώρο».

«Πρέπει να πω ότι δεν ήταν ο συνεντευξιαζόμενος αυτός που λειτούργησε έτσι. Ήταν ο άνθρωπος που είχε τον χώρο και είχε συμφωνήσει να γίνει το γύρισμα εκεί. Όταν φύγαμε από το γύρισμα, ο συνεντευξιαζόμενος μάς πήρε τηλέφωνο και μας ζήτησε συγγνώμη θέλοντας να συνεχίσουμε με κάποιον τρόπο. Φυσικά δεν έγινε ποτέ αυτό το γύρισμα και με αυτό τον άνθρωπο δεν θέλω να έχω καμία σχέση» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ζωή Κρονάκη στις Μαμα-δες του Σαββάτου στη δημόσια τηλεόραση.

Ζ. Κρονάκη για τη βίαιη συμπεριφορά που δέχθηκε σε γύρισμα

Ζ. Κρονάκη: «Μου έδιναν 2% πιθανότητες να αποκτήσω δεύτερο παιδί»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: