Επιστήμονας & πανέμορφη μελαχρινή: Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ παντρεύεται την γυναίκα όνειρο κάθε άντρα

May 5, 2024

Επιστήμονας & πανέμορφη μελαχρινή: Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ παντρεύεται την γυναίκα όνειρο κάθε άντρα


Διαφ.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ελένη Κολτζή αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο της σχέσης τους.

Ο 54χρονος γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ ετοιμάζεται να ενωθεί με τη σύντροφό του σε γάμο, όπως ανακοίνωσαν επισήμως.

Δείτε την σχετκή ανακοίνωση:

Γιάννης Παπαμιχαήλ

Ποια είναι η σύντροφος του Γιάννη Παπαμιχαήλ:

Η Ελένη Κολτζή κατάγεται από τη Βέροια Ημαθίας και διαμένει μόνιμα στο Παλαιό Φάληρο, την ίδια τοποθεσία όπου διαμένει και ο σύντροφός της, Γιάννης Παπαμιχαήλ. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης και επικεντρώνεται στις ερευνητικές δραστηριότητες και τις τεχνολογίες που συμβάλλουν στην πρόοδο της ιατρικής.

Γιάννης Παπαμιχαήλ

Συμμετείχε ως μέλος της ερευνητικής ομάδας του ΕΚΕΤΑ και κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό «Match & Develop a startup». Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των σπουδών της, παρουσίασε την ευρεσιτεχνία της σε συνέδριο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης. Το έργο της αφορούσε έναν ελεγχόμενο ρομποτικό εξωσκελετό, ο οποίος λειτουργεί ως βοηθητικό μέσο για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας λόγω τραυματισμού, εγκεφαλικού επεισοδίου ή άλλων αιτιών.

Η ανακοίνωση του γάμου της Ελένης Κολτζή με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ προέκυψε ως μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς και οι δύο είχαν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα μέσα ενημέρωσης. Η Ελένη Κολτζή, ιδίως, δεν έχει παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα, προτιμώντας να μοιράζεται τις προσωπικές της στιγμές μόνο με τους κοντινούς της ανθρώπους.

Είναι επίσης γνωστό ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε συμμετάσχει στην τηλεοπτική εκπομπή «J2US» το περασμένο έτος, ενώ από τότε δεν έχει εμφανιστεί δημόσια στα μέσα ενημέρωσης.

Χαμογελά από ψηλά η Αλίκη: Γαμπρός ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, η γυναίκα που παντρεύεται και η αναγγελία γάμου

Ο γιος της διάσημης Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ο Γιάννης, ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την εργένικη ζωή του και να υιοθετήσει τον ιερό δεσμό του γάμου με την αγαπημένη της καρδιάς του. Η σύντροφός του, η Ελένη Κολτζή, είναι αυτή που τον ενέπνευσε να πάρει τη σημαντική αυτή απόφαση και να ετοιμαστεί για τον γάμο τους, ο οποίος θα λάβει χώρα σύντομα στον Πειραιά.

Δείτε την αναγγελία του γάμου του:

Γιάννης

Η σχέση του Γιάννη Παπαμιχαήλ με τους γονείς του:

«Με την μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε. Πράγμα που δεν ένιωθα πολύ με τον πατέρα μου γιατί ήξερα ότι θα τσακωθούμε. Κόντρα δεν είχαμε. Ο Δημήτρης ήταν τελείως διαφορετική προσωπικότητα από την μητέρα μου. Ήταν εξαιρετικός ηθοποιός αλλά δύσκολος άνθρωπος.

Ενώ η Αλίκη μπορεί να σε έφερνε κοντά της με το χαμόγελό της, ακόμα κι αν την έβριζαν, ο Δημήτρης σε αντίστοιχη περίπτωση θα σου απαντούσε δέκα φορές χειρότερα. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, ο Δημήτρης είχε γίνει έξαλλος κι είχε χαστουκίσει δημοσιογράφους, όπως μου τα έχουν πει δηλαδή γιατί δεν είχα γεννηθεί», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Σχετικά με την διαθήκη του πατέρα του, που τον είχε αποκλειρώσει ήταν ένα γεγονός που τον σημάδεψε. «Άγγιξα την απόλυτη μοναξιά, ένιωσα την απόλυτη εγκατάλειψη…. Με διέλυσε, με πήρε στον τάφο μαζί του».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: