“Κατέρρευσαν” όλοι στο Survivor: Ούρλιαζε τραυματισμένη πάνω στην άμμο η Αναστασία, την πήγαν με φορείο στο νοσοκομείο

May 5, 2024

“Κατέρρευσαν” όλοι στο Survivor: Ούρλιαζε τραυματισμένη πάνω στην άμμο η Αναστασία, την πήγαν με φορείο στο νοσοκομείο


Διαφ.

Την Κυριακή του Πάσχα, συγκεκριμένα την 5η Μαΐου, προβλέπεται η προβολή ενός νέου επεισοδίου του «Survivor», με το οποίο θα ξεκινήσει μια νέα εβδομάδα.

Survivor

Ωστόσο, το ξεκίνημα αναμένεται να είναι συνταρακτικό, καθώς σύμφωνα με το τρέιλερ που δημοσίευσε το κανάλι ΣΚΑΙ, αναδύεται ένα απρόοπτο γεγονός που προκαλεί σοκ.

Μετά από πολλές εβδομάδες στον αγωνιστικό χώρο, οι συμμετέχοντες αντιμετωπίζουν πληθώρα τραυματισμών και ασθενειών, χάνουν αγώνες και δαπανούν αρκετές ώρες στις ιατρικές περιποιήσεις, ενίοτε ακόμη και στις νοσοκομειακές εξετάσεις.

Πρόσφατα, παρακολουθήσαμε την άτυχη πτώση της Ασημίνας, η οποία τραυμάτισε ακόμη περισσότερο το ήδη ευαίσθητο της χέρι. Αυτό, ωστόσο, που θα δούμε σήμερα είναι άνευ προηγουμένου.

Τι θα δούμε απόψε (05.05.2024) στο «Survivor»:

Η Δώρα Νικολή και η Αναστασία Τσέρου κοντράρονται σε μια αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων τους. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Τσέρου, επιχειρώντας να ξεπεράσει ένα εμπόδιο, υποφέρει από έναν τραυματισμό, και κρατώντας το κεφάλι της και εκφράζει τον έντονο πόνο της.

Ο διαιτητής, Γιώργος Λιανός, ακολουθώντας τους κανονισμούς, διακόπτει τον αγώνα.

Τότε, όλοι οι παίκτες και οι διάσημοι, συνειδητοποιώντας το σοβαρότητα του τραυματισμού, σπεύδουν γύρω της. Ο πόνος είναι τόσο ισχυρός που οι γιατροί που βρίσκονται εκεί αμέσως παρέμβηκαν, της τοποθέτησαν κολάρο και, με φορείο, τη μετέφεραν στο ασθενοφόρο και, στη συνέχεια, στο νοσοκομείο. Από εκεί και πέρα, η εξέλιξη της κατάστασής της παραμένει άγνωστη.

Παρακολουθήστε το τρέιλερ:

«Είμαι 100% σίγουρος!»: Survivor spoiler – «Κλείδωσε»… τον νικητή, η εξέλιξη που έδειξε ποιος κερδίζει φέτος

Survivor 2024 spoiler: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος αποχώρησε από το Survivor το βράδυ της Μ. Πέμπτης, ωστόσο ο παίκτης αποχαιρέτησε για πάντα το ριάλιτι και τον Άγιο Δομίνικο, χάνοντας από την Αναστασία Τσέρου.

Αυτή η εξέλιξη τον έκανε πια να απελευθερώσει τις σκέψεις και τις προβλέψεις του για τον μεγάλο νικητή του παιχνιδιού, που σιγά σιγά μπαίνει στην τελική του ευθεία. Ποιον θεωρεί απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς; Τον Φάνη Μπολέτση. Ναι μεν, έπλεξε το εγκώμιο της Δαλάκα, του Γκιουλέκα, καθώς και της Σταυρούλας, όμως έδωσε ξεκάθαρα το χρίσμα στον Μπολέτση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: