Έγινε πάμπλουτη μόνο από το «Ντόλτσε Βίτα»: Τόσα λεφτά έπαιρνε για κάθε επεισόδιο, ζαλίζει το ποσό

May 5, 2024
Έγινε πλούσια αποκλειστικά λόγω του Ντόλτσε Βίτα: Τα χρήματα που έπαιρνε για κάθε επεισόδιο ήταν τόσο μεγάλα που θα ζαλιζόταν κανείς μόνο σκεπτόμενος το ποσό.

Έγινε πάμπλουτη μόνο από το Ντόλτσε Βίτα: Τόσα λεφτά έπαιρνε για κάθε επεισόδιο, ζαλίζει το ποσό


Διαφ.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, ένα όνομα που συνδέθηκε με ορισμένες από τις πιο επιδραστικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης, έφυγε από τη ζωή στα 76 της χρόνια, αφήνοντας πίσω μια αξέχαστη κληρονομιά.

Η Αρχή μιας Λαμπρής Καριέρας:

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση σε νεαρή ηλικία και γρήγορα κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό του κοινού. Με έναν μοναδικό τρόπο προσέγγισης στους ρόλους της, η Παναγιωτοπούλου απέδειξε ότι είναι πολλά περισσότερα από μια απλή ηθοποιός.

Το Ντόλτσε Βίτα και η Επιτυχία:

Η σειρά Ντόλτσε Βίτα ήταν ένα σταθμός στην καριέρα της Άννας Παναγιωτοπούλου. Η ενσάρκωση της πρωταγωνίστριας της σειράς της χάρισε τεράστια δημοτικότητα και οικονομική επιτυχία, αφού αποκάλυψε πως αμειβόταν με ένα εκατομμύριο δραχμές ανά επεισόδιο.

Άννα

Η Τελευταία Τηλεοπτική Συνέντευξη:

Από την τηλεόραση τότε έβγαιναν πολλά χρήματα. Εγώ στο Ντόλτσε Βίτα έπαιρνα ένα εκατομμύριο το επεισόδιο. Ανεξάρτητα από την επιτυχία, η συμφωνία ήταν αυτή. Αυτό μου ήρθε εμένα, αυτό είπα. Δεν πίστευα ότι θα μου τα δώσουν κιόλας, είχε πει τότε η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Η Άννα πρωταγωνιστούσε στο Ντόλτσε Βίτα που προβλήθηκε στο Mega, την περίοδο 1995-1997. Σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Ολοκληρώθηκε σε 70 επεισόδια, οπότε κάντε και τον λογαριασμό.

Άννα Παναγιωτοπούλου: Στο Ντόλτσε Βίτα έπαιρνα ένα εκατομμúριο το επεισόδιο, τα ζήτησα και μου τα έδωσαν

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, είχε αποκαλύψει το υπέρογκο ποσό που έπαιρνε από κάθε επεισόδιο στο Ντόλτσε βίτα.

Η ηθοποιός είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από την υποκριτική, λόγω σοβαρών προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την υγεία της και ζούσε ήρεμες στιγμές ανάμεσα στο σπίτι της στο Λυκαβηττό και στο εξοχικό της στην Τήνο.

Για τους γονείς της, η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε υπογραμμίσει η σχέση που με έχει στεναχωρήσει ήταν αυτής της μητέρας μου και του πατέρα μου, γιατί χώρισαν άσχημα. Η μάνα μου υπέφερε πάρα πολύ και αυτό το πράγμα με έκανε να φοβάμαι τις σχέσεις και να δεθώ. Κάποια στιγμή έφυγε ο πατέρας μου και πήγε στην Κρήτη. Χάθηκε. Παντρεύτηκε εκεί. Τον είδα όταν πήγα για τον γάμο ενός φίλου μου….

Για τον γιο της, είχε επισημάνει όταν πήγαινε σχολείο, έκανα τη Μαντάμ Σουσού στην τηλεόραση -τεράστια επιτυχία μου- και μου απαγόρευε να πηγαίνω να τον παίρνω από το σχολείο. Οι περισσότεροι συμμαθητές του δεν γνώριζαν ποια είναι η μαμά του.

Σχετικά με τον ρόλο στη Μαντάμ Σουσού, η Άννα Παπαγιωτοπούλου είχε σημειώσει αγαπημένος μου ρόλος στην τηλεόραση ήταν της Μαντάμ Σουσού μακράν. Εγώ την λάτρευα από το βιβλίο, είχα έρωτα και όταν μου την πρότεινα, είπα ‘Χριστέ μου σε ευχαριστώ’”.

width=1050

Τα ακριβοπληρωμένα επεισόδια της Άννας Παναγιωτοπούλου στο Ντόλτσε Βίτα

Όσον αφορά το Ντόλτσε Βίτα, είχε αναφέρει ότι από την τηλεόραση τότε έβγαιναν πολλά χρήματα. Εγώ στο Ντόλτσε Βίτα έπαιρνα ένα εκατομμύριο το επεισόδιο. Ανεξάρτητα από την επιτυχία, αυτή ήταν η συμφωνία. Αυτό μου ήρθε εμένα, αυτό είπα. Δεν πίστευα ότι θα μου τα δώσουν κιόλας.

Για τον χρόνο, η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε πει δεν με απασχολεί.Έτσι κι αλλιώς έχω μεγαλώσει… Φυσικό είναι. Εξαρτάται πώς το αντιμετωπίζεις. Σε μένα έχει παίξει τεράστιο ρόλο η Τήνος. Έχω πολλές φορές πει Θεέ μου, σ΄ ευχαριστώ που μεγάλωσα και μπορώ να το κάνω αυτό τώρα- γιατί νέα δεν θα μπορούσα και το ξέρω πολύ καλά. Από την άλλη, δεν μου λείπει κάτι από αυτά που έκανα όταν ήμουν νέα. Γιατί δεν είμαι πια νέα. Δεν λέω αχ, γιατί δεν ερωτεύομαι τώρα…. Αφού δεν με απασχολεί αυτό, δεν με νοιάζει κιόλας. Με στενοχωρεί μόνο που μειώνονται τα χρόνια που έχω μπροστά μου. Σκέφτομαι πόσα χρόνια ακόμα θα ζω, πόσα χρόνια θα μπορώ να δουλεύω με όποιον τρόπο δουλεύω, πόσων χρονών θα είναι η εγγόνα μου όταν φύγω εγώ από τη ζωή…- τέτοια.

width=1200


Πηγή

Διαβάστε επίσης: