Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη

May 5, 2024

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη


Διαφ.

Λευτέρης Σουλτάτος: Ένας επιτυχημένος σεφ που έχει καταφέρει να συνδυάσει την αγάπη του για τη μαγειρική με την αφοσίωσή του στην οικογένεια. Παρόλο που το επαγγελματικό του πρόγραμμα είναι εξαιρετικά απαιτητικό, πάντα βρίσκει χρόνο για τα δύο του παιδιά.

Η Προτεραιότητα στην Οικογένεια

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει δείξει ότι η οικογένεια είναι πάντα στο επίκεντρο της ζωής του. Έχει έναν γιο και μία κόρη από τον προηγούμενο γάμο του, και παρά τις πολλές επαγγελματικές του υποχρεώσεις, εξασφαλίζει ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Σπάνιες Οικογενειακές Στιγμές στα Social Media

Πρόσφατα, ο σεφ μοιράστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον εφηβικό του γιο. Αυτό το στιγμιότυπο αποκαλύπτει την στενή σχέση που έχει αναπτύξει με τα παιδιά του, παρά τις προκλήσεις που ενδεχομένως φέρνει η καριέρα του.

Μπαμπάς και γιος πήγαν μαζί στο γήπεδο και ο σεφ ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία έγραψε: “Μετά από 11 ώρες δουλειά, ποδόσφαιρο με τον γιο μου. Αξία ανεκτίμητη”.

Τα λόγια της Βάσως Λασκαράκη:

“Έχω δύο παιδιά. Και με τα παιδιά, δεν μπορείς να «παίζεις». Είτε αποφασίζεις να ζήσεις με τον άλλον για όλη σου τη ζωή, είτε το διαλύετε. Ειδικά, όταν η γυναίκα που έχεις δίπλα σου έχει και παιδί, τότε σημαίνει πως δεν παντρεύεσαι μόνο τη συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά και το παιδί της μαζί. Για τη Βάσω, όμως, για όλο αυτό που είναι, ήμουν έτοιμος για όλα! Για όλες τις ευθύνες, ακόμη και γι’ αυτά τα εξώφυλλα που καθόλου δεν μ’ αρέσουν. Δεν θα ήθελα, επομένως, να είμαι απλά «ζευγάρι» με τη Βάσω. Ήθελα να είναι η γυναίκα μου!”, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Λευτέρης Σουλτάτος για τα παιδιά του και τον γάμο του με την Βάσω Λασκαράκη.

Γνωρίζαμε ότι ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει ξαναπαντρευτεί στο παρελθόν. Εκείνο που δεν γνωρίζαμε όμως είναι ότι έχει δύο -και όχι ένα- παιδιά. Από τις προηγούμενες σχέσεις του έχει αποκτήσει μία κόρη και έναν γιο, από διαφορετικές όμως γυναίκες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: