Δεν πάει το μυαλό σας: Ο κούκλος νεαρός που ποζάρει στις φωτογραφίες είναι σήμερα διάσημος Έλληνας

May 6, 2024

Δεν πάει το μυαλό σας: Ο κούκλος νεαρός που ποζάρει στις φωτογραφίες είναι σήμερα διάσημος Έλληνας


Διαφ.

Ο Κωστής Σαββιδάκης έχει διανύσει μεγάλη πορεία στον χώρο του θεάτρου και έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές. Τον γνωρίσαμε στις σειρές “Οι Βασιλιάδες” το 2012 ως Λευτέρης και στο “Με Τα Παντελόνια Κάτω” το 2013.

Για τρία χρόνια, μας συντρόφευσε μέσα από τις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1 υποδυόμενος τον Παπά Γρηγόρη. Πρόσφατα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί με τους φίλους του ορισμένες ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το παρελθόν, γράφοντας στη λεζάντα του: “Μια βόλτα στα παλιά…”.

Ακολουθούν οι Φωτογραφίες:

Κωστής Σαββιδάκης: Τα Όσα Ανέφερε

Ο Κωστής Σαββιδάκης παρά τη λαμπρή πορεία που έχει διαγράψει στον χώρο της υποκριτικής, έχει περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Super Κατερίνα είχε αποκαλύψει πως υπήρξε περίοδος στη ζωή του που δεν είχε χρήματα να πάρει ούτε ένα πακέτο τσιγάρα και έναν καφέ.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολα να επιβιώνει ένας ηθοποιός, όπως και σε όλες σχεδόν τις δουλειές. Ειδικά όταν δουλεύεις τρεις μήνες στο θέατρο και κάθεσαι έξι», είπε αρχικά ο Κωστής Σαββιδάκης και συνέχισε: «Έχω νιώσει πολλές φορές ότι έπιασα πάτο οικονομικά. Ζήτησα δανεικά από φίλους, συγγενείς. Νομίζω ότι όλοι το έχουν περάσει, τουλάχιστον στον δικό μου χώρο. Υπήρχαν ημέρες που δεν είχα λεφτά να πάρω τσιγάρα και ένα μεγάλο διάστημα που δεν είχα να πάω να πιω έναν καφέ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: