Πέρασαν οι 2 τους το Πάσχα: Ο Γιάννης Λάτσιος μαζί με την Ελένη, χαμός με φώτο που διέρρευσε

May 6, 2024

Πέρασαν οι 2 τους το Πάσχα: Ο Γιάννης Λάτσιος μαζί με την Ελένη, χαμός με φώτο που διέρρευσε


Διαφ.

Η Ελένη Ξανθοπούλου, 28 ετών, είναι η ανιψιά του Γιάννη Λάτσιου και διακρίνεται για την ομορφιά της. Το όνομα Ελένη φαίνεται να έχει πάντα μια ιδιαίτερη σημασία στη ζωή του Γιάννη Λάτσιου.

Πέρα από την Ελένη Μενεγάκη, πρώην σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του, καθώς και την μητέρα του, η οποία είχε το ίδιο όνομα και έφυγε από τη ζωή το 2022 σε ηλικία 90 χρόνων, η Ελένη Ξανθοπούλου, αγαπημένη ανιψιά και κόρη της αδερφής του Αγλαΐας, έχει επίσης ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Ο Γιάννης Λάτσιος πέρασε το βράδυ της Ανάστασης σε εστιατόριο μαζί με την οικογένειά του και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην απαθανατίσει μια φωτογραφία με την όμορφη 28χρονη ανιψιά του.

Ποια είναι η ανιψιά του Γιάννη Λάτσιου;

Η Αγλαΐα Λάτσιου, η αδερφή του ισχυρού άντρα της τηλεόρασης, είναι παντρεμένη με τον συγγραφέα και σκηνοθέτη, Λευτέρη Ξανθόπουλο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Ελένη και τον Κώστα.

H Ελένη Ξανθοπούλου λοιπόν, σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και όπως θα δεις από τις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι η αδυναμία του Γιάννη Λάτσιου. Μάλιστα, θείος και ανιψιά περνούν όμορφες στιγμές κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στις διακοπές τους στο Καμάρι Κορινθίας.

Δεν μοιάζει στα «χρώματα» με την μαμά της:

Η νεαρή κοπέλα μπορεί να μην μοιάζει στα «χρώματα» με την μαμά της, αφού η Αγλαΐα Λάτσιου είναι πιο μελαχρινή, σίγουρα όμως πάντα ξεχώριζε για το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της. Το γεγονός δε πως και η μαμά της, επαγγελματικά, έχει το δικό της βαρύ βιογραφικό στην παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών στο πλευρό του Γιάννη Λάτσιου, έκανε την Ελένη να τριγυρίζει από μικρή στα τηλεοπτικά πλατό.

Η μητέρα του Γιάννη Λάτσιου

Ο Γιάννης Λάτσιος είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του, την κυρία Ελένη, η οποία έφυγε το 2022 σε ηλικία 90 χρονών.

Κάθε φορά ανήμερα της Παναγίας ο ίδιος δημοσίευε με την μητέρα του και μια φωτογραφία, μιας και οι καλοκαιρινές του διακοπές ήταν μια ευκαιρία για να περάσει περισσότερο χρόνο με εκείνη αλλά και την αδερφή και τα ανίψια του.

Οι τελευταίες φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει μαζί της ήταν στα γενέθλιά της, λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: