«Είναι γεννημένος ηγέτης»: Διέρρευσε το ζώδιο του Στέφανου Κασσελάκη, γι’αυτό είναι ένας και μοναδικός

May 6, 2024

«Είναι γεννημένος ηγέτης»: Διέρρευσε το ζώδιο του Στέφανου Κασσελάκη, γι’αυτό είναι ένας και μοναδικός


Διαφ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1988, κάτι που τον τοποθετεί στο ζώδιο του Κριού. Οι χαρακτηριστικές του ιδιότητες αποτυπώνουν τον δυναμισμό και τον αυθορμητισμό που συνδέονται με αυτό το ζώδιο.

Με τον πλανήτη του Άρη ως κυβερνήτη του, είναι πολεμοχαρής, ανθεκτικός και διακριτικός. Ανήκει σε ένα ζώδιο ειλικρινές και ενθουσιώδες, με ηγετικές ικανότητες, αλλά και μερικές φορές παιδαριώδεις συμπεριφορές.

Η Προσωπική Ζωή του Κασσελάκη

Αγαπά να ξεχωρίζει και αυτό τον καθιστά αρκετά ανταγωνιστικό στην καθημερινότητά του. Η αισιόδοξη του στάση ζωής είναι μοναδική, καθώς έχει το ταλέντο να εμπνέει ενθουσιασμό και χαρά στους άλλους. Ωστόσο, η ορμητικότητά του μπορεί να ξαφνιάσει τον υπόλοιπο κόσμο και να του προκαλέσει έκπληξη, καθώς και να πληρώσει τις συνέπειες της βιασύνης και της επιπολαιότητάς του.

Στέφανος Κασσελάκης: Ο Ανεξέλεγκτος Κριός

Ο Κασσελάκης είναι ριψοκίνδυνος, επιζητά την ταχύτητα και τις μάχες για να πετύχει τους στόχους του. Με μια ειλικρίνεια που μπορεί να είναι αφοπλιστική, καμιά φορά πληγώνει τους άλλους. Ως φλογερή προσωπικότητα, έχει τη δύναμη να ζεστάνει τις ζωές των άλλων, αλλά και να τις καίει, όπως και τον ίδιο, λόγω του πάθους και της ανεξέλεγκτης φύσης του.

Συντετριμμένος ο Στέφανος Κασσελάκης: Ακυρώθηκε ο γάμος του με Τάιλερ στην Κρήτη, διέρρευσε η αιτία

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε τα σχέδια του γάμου του στην Κρήτη το καλοκαίρι, παρόλο που είχε ανακοινωθεί εδώ και μήνες και είχε προγραμματιστεί με εκατοντάδες καλεσμένους.

Ακυρώνεται ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη στην Κρήτη

Σύμφωνα τουλάχιστον και με όσα αναφέρει ένα άρθρο της αξιόπιστης ιστοσελίδας powergame.gr και γράφει χαρακτηριστικά

Άκουσα τον πρόεδρο Κασσελάκη να μιλάει για τον πολυσυζητημένο γάμο στα Χανιά με τον Τάιλερ και κατάλαβα ότι (μάλλον) το ξανασκέφτηκε, δεδομένου ότι κατάλαβε ότι από τη στιγμή που έχει παντρευτεί (αν έχει παντρευτεί) στη Νέα Υόρκη, πλέον με τον νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μπαίνει σε αντίστοιχο κόπο και στην Ελλάδα.

Γιατί άλλαξε σχέδια ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

«Θα είναι μια μικρή τελετή συμβολική για τις οικογένειές μας και τους φίλους μας. Το επίσημο έχει γίνει, είναι το τελετουργικό κομμάτι που θα γίνει. Περάσαμε πολλές δυσκολίες, ο Τάιλερ για 7,5 χρόνια ήταν στις ΜΕΘ, περάσαμε Covid μαζί με εγκλεισμό, υπήρξαν άνθρωποι που μας στήριξαν και εμένα επιχειρηματικά μέχρι να σταθώ στα πόδια μου. Δεν θα είναι κρητικό γλέντι με 1.000 άτομα γιατί δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Και δεν είναι πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού ο Στέφανος, ακόμα και με κάποια καθυστέρηση, συνειδητοποίησε ότι ο νόμος για την ισότητα στον γάμο προσφέρει τη δυνατότητα να αναγνωριστεί ο γάμος και στα ομόφυλα ζευγάρια, που έχουν ήδη παντρευτεί σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: