Με τεράστιο σακάκι εκείνος, με τζόκεϊ εκείνη: Έγιναν θέαμα στη Μύκονο Βανδή & Μπισμπίκης, τους κοιτούσαν όλοι

May 6, 2024

Με τεράστιο σακάκι εκείνος, με τζόκεϊ εκείνη: Έγιναν θέαμα στη Μύκονο Βανδή & Μπισμπίκης, τους κοιτούσαν όλοι


Διαφ.

Το Πάσχα αυτή τη χρονιά βρήκε τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο γραφικό νησί της Μυκόνου, αφήνοντας πίσω τους τις δύσκολες στιγμές του πρόσφατου παρελθόντος.

Η Ανάρρωση του Μπισμπίκη και η Επιστροφή στην Κανονικότητα

Μετά από μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, το ζευγάρι αποφάσισε να περάσει τις πασχαλινές διακοπές μακριά από την Αθήνα. Οι διακοπές στη Μύκονο φαίνεται να λειτουργούν θεραπευτικά, βοηθώντας τον Βασίλη Μπισμπίκη να ξεκουραστεί και να επανέλθει πλήρως.

Η Απόδραση στη Μύκονο

Η Μύκονος, με τα όμορφα σοκάκια της και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν να απολαύσουν ηρεμία αλλά και ποιοτικό χρόνο μακριά από τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Ο Μπισμπίκης και η Βανδή επέλεξαν αυτό το γραφικό νησί για να γιορτάσουν το Πάσχα, εκμεταλλευόμενοι την ηρεμία και την ομορφιά του. Φωτογραφίες αποκάλυψαν το ζευγάρι να περπατά χέρι-χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου, απολαμβάνοντας την ησυχία και την ατμόσφαιρα του νησιού.

Ακολουθούν Φωτογραφίες:

Έγιναν θέαμα στο γυμναστήριο Δέσποινα Βανδή – Μελίνα Νικολαΐδη: Μάνα και κόρη ξεκίνησαν τα… ακροβατικά

Η σχέση ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τη Μελίνα Νικολαΐδη διαφέρει από την τυπική μητρική σχέση, καθώς οι δύο αυτές γυναίκες μοιράζονται αμέτρητες ώρες μαζί, μετατρέποντας τη μητρική τους σχέση σε φιλική.

Δέσποινα Βανδή

Η κόρη της τραγουδίστριας, η οποία είναι 19 ετών, σπουδάζει υποκριτική στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, και κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα επέστρεψε στην Ελλάδα. Επομένως, η Μελίνα Νικολαΐδη συνοδευόμενη από τη Δέσποινα Βανδή επισκέφτηκαν μαζί το γυμναστήριο, μια δραστηριότητα που αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα κοινά τους χόμπι.

Πράγματι, η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε ένα απολαυστικό βίντεο από το γυμναστήριο, όπου παρατηρούμε την 19χρονη κόρη της να την υψώνει ψηλά! Η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαΐδη εκτελούν… ακροβατικά, ενώ η τραγουδίστρια σχολιάζει με χιουμοριστικό τρόπο: «Κάποτε τη σήκωνα εγώ!!».

Δείτε το βίντεο:

@desp1navandiofficial Καποτε την σηκωνα εγω!!!???????? #panselinos #fy #fyp #summertour2024 #foryourpage #workout #greecetiktok @melina ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official


Πηγή

Διαβάστε επίσης: