Πάσχα στο Ντουμπάι και Σοϊλέδη μπάι μπάι: Η Μαρία Αντωνά ξεπερνάει τον χωρισμό με “παρέα” με πασίγνωστο Έλληνα

May 6, 2024

Πάσχα στο Ντουμπάι και Σοϊλέδη μπάι μπάι: Η Μαρία Αντωνά ξεπερνάει τον χωρισμό με “παρέα” με πασίγνωστο Έλληνα


Διαφ.

Η Μαρία Αντωνά βρίσκεται στο Ντουμπάι, μετά το δύσκολο διάστημα που πέρασε, καθώς χώρισε με τον Άρη Σοϊλέδη και έπεσε θύμα χάκερ στο instagram.

Μετά από πολλά χρόνια σχέσης με τον Άρη Σοϊλέδη, η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός πέρασε το πρώτο της Πάσχα μόνη.

Τα σχόλια από τις φίλες της Μαρίας Αντωνά

Μάλιστα, μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τα οποία συνόδευσε με τη λεζάντα “Καλό Πάσχα με υγεία αγάπη και όμορφες στιγμές .. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τα υπέροχα μηνύματα σας ! Είστε υπέροχοι ????????”.

Κάτω από την ανάρτησή της, δέχτηκε αμέτρητα σχόλια από τους ακόλουθούς της, με τη Λεάννα Μάρκογλου να της γράφει «Γυναικαραααα μουυυ????????», ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου υπογράμμισε «Μπράβο κοριτσάρα μου!».

Σημειώνεται ότι έπαιξε και μουσική σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, ενώ συναντήθηκε και με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Στο Ντουμπάι η Μαρία Αντωνά

Μαρία Αντωνά Ντουμπάι

Μαρία Αντωνά Νουμπάι

«Έπρεπε να “πάω” κι εγώ με άλλον άντρα»: Σάλος με τη Μαρία Αντωνά & την ανάρτηση για τον Άρη Σοϊλέδη

Παρά τα σχέδια τους για γάμο, η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στις αρχές Απριλίου.

Η εκπομπή “I Love ΣουΚου” αποκάλυψε φωτογραφίες από μια νυχτερινή έξοδο του Άρη Σοϊλέδη με μια άλλη γυναίκα, ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε τρυφερά ενσταντανέ που είχαν οι δυο τους.

Την προηγούμενη Μεγάλη Πέμπτη, ο Άρης Σοϊλέδης αντέδρασε μέσω μιας ανάρτησης σχετικά με τα δημοσιεύματα και την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, η Μαρία Αντωνά απάντησε με μια ανάρτηση στο Instagram, η οποία αρχικά κατέβηκε προσωρινά και στη συνέχεια αναρτήθηκε επανειλημμένα στο προφίλ της.

 Μαρία Αντωνά: Το πρώτο στορυ

«Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου. Απορώ πώς ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω μάλλον κι εγώ έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός»

Η δημοσιογράφος, με σκοπό να διασαφηνίσει την κατάσταση, ανάρτησε ένα νέο Instagram story στο οποίο αποκάλυψε ότι τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για απάτη είναι αληθής.

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Αντωνά και ο ποδοσφαιριστής χώρισαν πρόσφατα μετά από εφτά χρόνια σχέσης και η σχέση τους είναι τεταμένη, με δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Άρης Σοϊλέδης έχει προχωρήσει στη ζωή του. Ωστόσο, η καλή φίλη της Μαρίας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, καθάρισε τα πράγματα δηλώνοντας μέσα από το story της ότι πρόκειται για απάτη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: